Ballenbaden

Home » Verhuur Attracties » Ballenbaden

Ballenbad huren

Op zoek naar een ballenbad om te huren? U maakt een goede keuze! Ballenbaden zijn een klassieker maar héél populair attractie bij jonge kinderen, op elk feestje op elke plaats.

Denk maar aan: verjaardagfeestjes, communiefeesten, babyborrels, trouwfeesten, tuinfeesten en andere gelegenheden. Laat je kinderen ontspannen in de gesloten ballenbad attractie tussen de verschillende kleurtjes.

Hieronder alvast een overzicht van onze kleine & grote ballenbaden te huur. Niet gevonden wat u zocht of een prijsofferte op maat? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw ballenbad.

 • Amusement voor groot & klein

 • Open & overdekte ballenbaden

 • Kies uit +25 attracties

 • Huurprijzen vanaf € 162,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

TIP: Ballenbaden zijn niet alleen een uitstekende bron van entertainment voor de kinderen, maar onze overdekte modellen bieden ook bescherming tegen de zon en beperkte regenval.

Marc

De gesloten ballenbaden zijn zowel geschikt voor kleine als grote kinderen. Doordat het ballenbad gesloten is, is er ook weinig omkijken naar. De vele ballen zullen zorgen dat de kinderen zich geen pijn zullen doen. Mede hierdoor kan je al ouders uw kind even alleen laten.

Zijn de kinderen iets ouder of iets actiever kan je altijd een kijkje nemen naar onze traditionele kinderattracties, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook (spring)attracties voor volwassenen als naar onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud.

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u ballenbaden te huur voor zowel binnen als buiten. De keuze voor een gesloten ballenbad wordt vaker genomen op privé feestjes. De attractie past meestal in iedere tuin. Bij DobbyFun kunnen de meest springkastelen of ballenbaden overdekt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen bij regenweer ook nog steeds spelen en amuseren in de attractie.

Bij DobbyFun hanteren we een speciale ALL-IN formule. Zo weet u op voorhand wat u moet doen, hoeveel het jou gaat kosten zonder enige extra- of verborgen kosten. Zo hoeft u het gehuurde ballenbad niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Bij DobbyFun krijgt u een eerlijke prijs met een correcte voor- en na service. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft een mooie keuze aan ballenbaden. Er kan gekozen worden tussen diverse afmetingen & groottes.

Naast de maten kunt u ook kiezen uit ballenbad met leuke diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event.

Geen zorgen aan uw hoofd, een correcte prijs met een volledige service dan kom je in België met de verhuur van springkastelen of ballenbaden als snel terecht bij DobbyFun.

Dé specialist in attractieverhuur. Met 20 jaar ervaring weten we alles binnen ons vak domein en kunnen we u bijstaan met raad en daad. Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over het juiste gebruik van de attractie.

Een ballenbad huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • ideaal om kinderen urenlang te laten spelen
 • Ouders kunnen van buitenaf alles in het oog houden
 • Contact met andere kinderen
 • Een springkasteel voor alle leeftijden
 • Ook bij slecht weer dankzij de overdekkingen

Ballenbad te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 2 resultaten

 • Ballenbaden

  Ballenbad Happy Hut

  185,00 excl. BTW

  De Happy Hut is een reuze ballenbad die wordt voorzien van 7.000 ballen.

  Met zijn 5,00 bij 3,75 meter is dit een groot ballenbad geschikt tot wel 15 kinderen. In dit ballenbad kunnen kinderen veilig spelen terwijl de ouders hun doorheen de doorzichtige beschermnetten kunnen gadeslaan.

  Vooraan het ballenbad is er een kleine deuropening en een opstapje. De kinderen kunnen uren spelen in deze hut met duizenden balletjes. Dankzij de overkapping zijn zowel groot als klein beschermd tegen zonnestralen en regenweer.

 • Ballenbaden

  Ballenbad Dino met 5.000 ballen

  162,00 excl. BTW

  De Dino is een groot ballenbad die wordt voorzien van 5.000 ballen. Met zijn 4,60 bij 2,70 meter is dit een reuze ballenbad. Vooraan het ballenbad is er een opening met deur en opstapje.

  Tot wel 10 kinderen kunnen uren spelen in deze dino met duizenden balletjes. Dankzij de overkapping zijn zowel groot als klein beschermd tegen zon en regen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.