Piraten

Home » Verhuur Attracties » Piraten
Piratenthema: spelen & attractieverhuur voor piraten themafeest, event of party

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in het piraten thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huurvolledig in het thema van de piratenof zeerovers. Kinderen, maar ook volwassenen zijn dol op piraten. Niets leuker dan een verkleedpartij als eennietsontziende zeerover.

Met de onderstaande attracties en spelen ben je volledig in de piratenwereld, waarbij je op zoek gaat naar de schat.Ga op rooftocht, laat zien dat je het beste bommen kunt gooien en pas op voor de haaien!Naast de prints hebben we ook echte piratenboten zowel geschikt voor op het water als op land.

Er zijn zelfs echte kanonnen om jouw vijand neer te schieten! Ideaal voor een piratenthema feest, verjaardag, kinderfeestje, party, teambuildingvoor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, peuters tot volwassenen

Product Filter

Toont alle 6 resultaten

 • Hindernisbanen

  Pirate Run: Hindernisbaan Piratenschip

  370,00 excl. BTW

  De Pirate Run is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in de vorm van een piratenschip. Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een iets grote hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de piraten of kapiteins heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie rent er als eerste over het dek van het schip en ontdek de echte piraat in zichzelf?

 • Opblaasbare Attracties

  Piratenschip Schietspel (Pirate Shooting Combo)

  370,00 excl. BTW

  Verover de zeven zeeën als een echte piraat. Deze opblaasbare attractie heeft niet alleen een springgedeelte maar ook een klautermuur en als klap op de vuurpijl 2 luchtkanonnen. De kinderen kunnen dus niet alleen naar hartenlust springen maar ook klimmen, glijden en schieten in een echt piratenschip.

  Met zijn breedte van 4,20 meter en lengte van 8,50 meter is dit een groot opblaasbaar piratenschip. Op de mast zit een grote 3D piraat die alle aandacht naar zich toe trekt. Kinderen raken maar niet uitgespeeld op de Pirate Shooting Combo…

 • Water Attracties

  Ghost Ship: Water Hindernisbaan

  350,00 excl. BTW

  De Ghost Ship is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbare hindernissenbaan in de vorm van een piratenschip. Deze attractie drijft op het water en is een echte blikvanger op elk evenement.

  Met zijn 4.90 meter op 15 meter is dit kleurrijke piratenschip een plezier voor elk kind. Glijden, kruipen, klimmen alles wat de kids verwachten van een hindernissenbaan. Kan jouw kleine piraat de hindernisbaan volledig trotseren zonder in het water te vallen?

 • Glijbanen

  Pirate Activitiy Center: piraten springkasteel met glijbaan

  190,00 excl. BTW

  Het Pirate Activity Center is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in het thema van de piraten.

  Met zijn 5,00 bij 6,00 meter en 2,70 meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Piraten figuren met een 3D-print waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen, klimmen & glijden.

 • Opblaasbare Attracties

  Piraten Schietbaan (Pirate Shooter)

  160,00 excl. BTW

  Deze opblaasbare attractiePirate Shooter” is een echte schietbaan voorzien van 3 kanonnen. Het doel van het spel is om met de ballen zoveel mogelijk piraten neer te schieten via de openingen. Een schietspel voor zowel kinderen als volwassenen.

 • Springkastelen

  Ship: piratenschip met diverse obstakels

  150,00 excl. BTW

  Het Ship is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbaar piratenschip.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige obstakels, hoe kan het ook anders in het thema van piraten.

  Met zijn 6,00 bij 3,00 meter is dit een zeer groot en vooral opvallens springkasteel waar tot 10 kinderen zich kunnen uitleven.

  Schip ahoy, kinderen wanen zich als piraten op hun eigen piratenboot. Een geweldig springkasteel voor een echte piraat en zijn/ haar vriendjes en vriendinnetjes.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.