Schieten

Home » Verhuur Attracties » Schieten

Product Filter

Toont alle 3 resultaten

 • Opblaasbare Attracties

  Piratenschip Schietspel (Pirate Shooting Combo)

  370,00 excl. BTW

  Verover de zeven zeeën als een echte piraat. Deze opblaasbare attractie heeft niet alleen een springgedeelte maar ook een klautermuur en als klap op de vuurpijl 2 luchtkanonnen. De kinderen kunnen dus niet alleen naar hartenlust springen maar ook klimmen, glijden en schieten in een echt piratenschip.

  Met zijn breedte van 4,20 meter en lengte van 8,50 meter is dit een groot opblaasbaar piratenschip. Op de mast zit een grote 3D piraat die alle aandacht naar zich toe trekt. Kinderen raken maar niet uitgespeeld op de Pirate Shooting Combo…

 • Opblaasbare Attracties

  Piraten Schietbaan (Pirate Shooter)

  160,00 excl. BTW

  Deze opblaasbare attractiePirate Shooter” is een echte schietbaan voorzien van 3 kanonnen. Het doel van het spel is om met de ballen zoveel mogelijk piraten neer te schieten via de openingen. Een schietspel voor zowel kinderen als volwassenen.

 • Voetbal Attracties

  Shootout: Opblaasbare voetbalgoal

  135,00 excl. BTW

  Een grote voetbalgoal huren? Met dit opblaasbare doel kun je iedereen uitdagen en kijken wie de beste speler of keeper is. Gebruik het doel als voetbalschietschijf waarbij het de kunst is om de bal door een van de gaten te schieten.

  Met zijn breedte van 5 meter en hoogte van 2,5 meter is dit voetbaldoel ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die hun balvaardigheid willen testen.

  Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte voetballiefhebbers onder ons. Deze wordt geleverd met 2 voetballen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.