Hindernisbanen

Home » Verhuur Attracties » Hindernisbanen

Hindernisbaan huren

Kan jij elke hindernis trotseren? Bij DobbyFun kan je verschillende hindernisbanen huren. Onze hindernisbanen zijn erg populair en al jaren dé attractie voor grote & kleine kinderen op alle soorten feestjes: verjaardagfeestjes, communiefeesten, doopfeesten, trouwfeesten, tuinfeesten en andere gelegenheden zoals wijkfeesten of sportdagen.

Laat de jongsten elkaar uitdagen om de snelste de hindernisbaan te doorlopen. De hindernisbaan is veelzijdig en kan gebruik worden voor bijvoorbeeld veelzijdig springkussen. Gegarandeerd veel leuke speeluren!

Hieronder alvast een overzicht van onze kleine & grote hindernisbanente huur. Niet gevonden wat u zocht of een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw hindernisbanen.

 • Amusement voor groot & klein

 • Kies uit +25 attracties

 • Huurprijzen vanaf € 180,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

hindernisbanen huren

TIP: Hindernisbanen zijn niet alleen een uitstekende bron van sport, spel & plezier in één. De kinderen zullen verschillende vaardigheden tegelijk ontwikkelen.

Marc

Verleg je grenzen op één van onze hindernisbanen. De hindernisbaan is een onderdeel van Zeskamp en staat garant voor een dag vol uitdaging en strijd. De tijd dat hindernisbanen enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij.

Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele hindernisbanen verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar, ook (spring)attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud.

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u hindernisbanen te huur voor elke gelegenheid zowel binnen als buiten.Gegarandeerd veel plezier, de kinderen en ouderen kunnen zich uitleven door te springen op de verschillende kussens en over de hindernissen, natuurlijk kunnende de rustige mensen zich ook laten glijden.

Heeft u binnen niet zoveel ruimte, maar weet u niet meteen welk weer het wordt? Bij DobbyFun kunnen de meest hindernisbanen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen bij regenweer ook nog steeds spelen en amuseren in de hindernisbaan.

Laat u niet verrassen door extra kosten bij andere verhuurbedrijven van attracties. Bij DobbyFun hebben we daarom all-formule , zo weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde hindernisbaan niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft u aan keuze van hindernisbanen geen gebrek. Kies uit hindernisbanen van diverse afmetingen & groottes: onze kleine springkastelen van 20 m² tot onze grote springkastelen met obstakels van 6,5 meter op 7 meter.

Naast de maten kunt u ook kiezen uit hindernisbanen met leuke diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event. Een hindernisbaan met een Prinsessen of Frozen themadoet het waarschijnlijk niet zo goed op een feestje met alleen maar jongens. Andersom zal een Piraten of Carsspringkasteelhet minder goed doen onder de meisjes. Bedenk dus goed of je een hindernisbaan huurt voor jongens, meisjes of beiden. Zijn er zowel jongens als meiden aanwezig? Kies dan voor een neutraal thema. Denk hierbij aan een Jungle of Bos thema, Minion, SpongeBobof een traditioneel kasteel met dieren zoals een konijn, krokodil, vissen, leeuw, aap, muis, tijger.

Een feest of event mag nooit in het water vallen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Elke verhuur is voor ons uniek, zo zorgen wij voor een correcte levering, een professionele plaatsing en ophaling en zorgen we voor een juiste uitleg over het gebruik van de attractie.

Hindernisbanen te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 10 resultaten

 • Hindernisbanen

  Pirate Run: Hindernisbaan Piratenschip

  370,00 excl. BTW

  De Pirate Run is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in de vorm van een piratenschip. Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een iets grote hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de piraten of kapiteins heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie rent er als eerste over het dek van het schip en ontdek de echte piraat in zichzelf?

 • Hindernisbanen

  Cowboy Capers: Hindernisbaan Wilde Westen

  370,00 excl. BTW

  De Cowboy Capers is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Wilde Westen-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 2,50 bij 14,00 meter is dit een iets compactere hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de cowboy en indianen heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie komt er als eerste over de finish en mag zich dé cowboy of cowgirl van de dag noemen? Natuurlijk is er ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 2: Exotische Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 2 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels & opvallende exotische palmbomen.

  Op de hindernisbaan zijn verschillende speelobjecten geplaatst, zoals een waterval, boomstammen, diverse obstakels, echte palmbomen en een klimmuurtje. Omdat de baan is opgedeeld in twee delen kunnen twee deelnemers tegelijk over de baan rennen, klimmen en klauteren.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral vrolijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt heel wat speelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje “om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 1: Jungle Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 1 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Jungle-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral kleurrijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje ” om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Activity Center Jungle – Activiteiten Attractie

  370,00 excl. BTW

  De Activity Center Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met verschillende spelactiviteiten.

  Dit opblaasbare springkasteel bestaat uit 3 verschillende compartimenten allemaal in de jungle thema.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige dieren zoals een zebra en olifant, alsook boxen met één van de andere wilde dieren.

  Een glijbaan en groot springkasteel maken de opblaasbare jungle compleet.

  Met zijn 4,00 bij 12,00 meter is dit een zeer groot springkasteel of moeten we zeggen echte jungle waar tot 25 kinderen zich kunnen uitleven.

 • Hindernisbanen

  Multiplay Raindrops met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  De Multiplay Raindrops is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met regendruppels.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige obstakels, hoe kan het ook anders in de vorm van regendruppels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een zeer groot en vooral kleurrijk springkasteel waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven.

  Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Hindernisbanen

  Multiplay Kasteel met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  Het Multiplay Kasteel is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met diverse spelen. Naast het gewone springen kan men ook klimmen, glijden, kruipen en boxen in één enkele attractie dankzij de verschillende aanwezige obstakels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een compleet speeleiland waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Hindernisbanen

  Bob Run: Hindernisbaan SpongeBob

  180,00 excl. BTW

  De Bob Run is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels met de tv-figuur SpongeBob in de hoofdrol.

  Kruip door de mond van Bob en ontwijk de verschillende obstakels, ontdek aan het einde van de baan het hoogtepunt van deze attractie… Een klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 8,00 meter is dit vooral opvallende opblaasbare attractie met een reuze SpongeBob aan de entrée waar tot 12 kinderen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje “om ter snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel. De allerkleinsten kunnen veilig springen, klauteren en glijden dankzij de veiligheidsnetten aan de zijkanten.

 • Hindernisbanen

  Bumpy Bunny: springkasteel met konijn

  170,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van een konijn.

  Met zijn 4,50 bij 7,30 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met een reuze konijn centraal als obstakel.

  Tot 15 dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen rond het schattige konijn!

 • Hindernisbanen

  Tunnel Caterpillar: Kruiptunnel

  150,00 excl. BTW

  De Kruip Rups is zoals zijn naam doet vermoeden een rups waar de kinderen kunnen in kruipen, lopen, springen en volledig hun energie in kwijt kunnen.
  Deze eyecatcher is een opblaasbare attractie in de vorm van een rups met allemaal spelelementen.

  Deze attractie zijn veiligheid is gewaarborgd door de voorziene ramen, een nooduitgang en verschillende ventilatieroosters. Niets is zo leuk en spannend voor de kids als door een tunnel klimmen, glijden en rennen. De ontdekkingstocht doorheen de tunnel zorgt voor een onvergetelijke ervaring op elk evenement.

  Met zijn 10x 1,3 meter is deze attractie ideaal voor de avonturiers onder ons. Deze overdekte hindernispiste is ideaal voor kinderen tussen 2 en 8 jaar.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.