Over Ons

Home » Over Ons

Attractieverhuur DobbyFun: Over ons

Attractieverhuur DobbyFun is gevestigd in Asse (Brussel). Als enthousiast familiebedrijf bieden wij onze attracties te huur aan zowel de particuliere als zakelijke markt. Zo verhuren wij onder andere attracties voor bruiloften, verjaardagen, communies, kinderfeesten, tuinfeesten, dorpsfeesten en buurtfeesten, maar ook voor bedrijfsopeningen, sportdagen, schoolfeesten, teambuildings, buitenspeeldagen en personeelsfeesten.

Totaalconcept voor kleine en grote evenementen

Een evenement groot of klein passen wij volledig aan om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Onze attractieverhuur en fun food vullen elkaar perfect aan waardoor wij in staat zijn om u een totaalconcept te leveren voor uw event of feest.

20 jaar ervaring in service & kwaliteit

Bij DobbyFun hechten we veel belang aan een volledige en goede service aan een betaalbare prijs. We staan al meer dan 20 jaar in het vak als een familiebedrijf, en hebben dan ook de kennis om u de beste kwaliteit aan attracties aan te bieden en om onze klanten volledig bij te staan met alle advies.

All-in dienstverlening

Onze manier van werken is eenvoudig; u kiest uw attractie, plaatst uw bestelling en wij zorgen voor de rest. Inbegrepen in elke bestelling is de levering, de plaatsing en afbraak, en we zorgen eveneens voor een uitgebreid woordje uitleg omtrent de juiste omgang met de attractie tijdens het evenement.

Een referentie in België

Met onze jarenlange ervaring is DobbyFun Atractieverhuur het adres voor het huren van een attractie in Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Oost-Vlaanderen. Natuurlijk verhuren wij ook onze grote attracties overal in België dankzij onze centrale ligging van ons bedrijf in Asse bij Brussel waar we meteen toegang hebben tot alle verkeersassen en onze klanten makkelijk kunnen bedienen.

Ervaar onze passie voor attractieverhuur

Onze passie van attractieverhuur willen we graag aan u tonen. Aarzel daarom niet om ons uw wensen te vertellen, samen vinden we zeker wel een gepaste attractie voor een geslaagd event of feest. Contacteer ons bij vragen of voor advies op maat!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.