Cowboys

Home » Verhuur Attracties » Cowboys
Cowboys thema: spelen & attractieverhuur voor Wilde Westen themafeest

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in het cowboys thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huur volledig in het thema van de cowboys & indianen. Kinderen, maar ook volwassenen zijn dol op cowboys en indianen. Niets leuker dan een verkleedpartij als een stoere cowboy of behendige indiaan.

Met de onderstaande attracties en spelen ben je volledig in het Wilde Westen. Slaag jij erin om de wilde stier in bedwang te houden of de hindernissen en obstakels van het wilde westen te overwinnen? Dan ben jij misschien wel de cowboy of indiaan van de dag!

Onze attracties & spellen zijn ideaal voor een cowboy & indianen themafeest, verjaardag, communie– en lentefeest, kinderfeestje, party, teambuilding voor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, peuters tot volwassenen

Product Filter

Toont alle 5 resultaten

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Corral: rodeostier vierkant

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een rodeostier.

  Neem plaats op onze Rodeostier en zie hoelang u kunt blijven zitten, want onze stier wordt wilder en wilder.

  Deelnemers zijn altijd verzekerd van een zachte landing doordat het omringd is door een opblaasbare kussen van 5 op 5 meter.

  Een superleuke attractie voor jong en oud, zeer gegeerd en gegarandeerd een succes op elk feest. Om alles extra veilig te laten verlopen voorzien wij een animator/begeleider voor 4 uur om deze attractie te bedienen.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull: mechanische stier

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stier. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op deze wilde stier? Deze attractie is geschikt voor zowel voor jong als oud door de regelbare snelheid & moeilijkheid van op afstand.

  Met zijn diameter van 5 meter is deze rodeostier met valkussen ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 99 jaar oud. Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier?

  Onze rodeo stier staat te popelen om u en uw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Hindernisbanen

  Cowboy Capers: Hindernisbaan Wilde Westen

  370,00 excl. BTW

  De Cowboy Capers is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Wilde Westen-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 2,50 bij 14,00 meter is dit een iets compactere hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de cowboy en indianen heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie komt er als eerste over de finish en mag zich dé cowboy of cowgirl van de dag noemen? Natuurlijk is er ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Kids: kinder rodeostier

  350,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull Kidsis zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stierop maat van kinderen.

  Een veilige attractie voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar dankzij het grote opblaasbare kussen waardoor de stier omringd is. Daarnaadt voorzien we ook in de prijs een begeleider die 4u de kinderrodeostier bedient.

  Onze kinder rodeo stier staat te popelen om de allerkleinsten veilig van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Springkastelen

  Cowboy & Indian: Springkasteel Wilde Westen

  160,00 excl. BTW

  De Cowboy & Indian is een opblaasbaar springkasteel met diverse obstakels & glijbaan in het Wilde Westen-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan de binnenzijde van deze opblaasbare attractie ook het hoogtepunt… Een glijbaan naar de buitenzijde.

  Met zijn 5,00 bij 5,50 meter en 3,65 meter hoog is dit een perfect springkasteel waar tot 10 kinderen zich kunnen uitleven. Een springkasteel met hindernissen en glijbaan biedt de cowboy en indianen heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie komt er als eerste naar beneden en mag zich dé cowboy of cowgirl van de dag noemen? Natuurlijk is er ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.