Home » Verhuur Attracties » Buiten Attracties

Buitenattractie huren

Wilt u een buitenattractie huren? Bij DobbyFun hebben we verschillende buitenattracties voor kinderen. Van rustige attractie tot meer actievere buitenattracties die een plezier zijn voor jong en oud.

Schrik voor de regen? We hebben een breed gamma met ook verschillende overdekte buitenattracties, voor onvergetelijke en zorgeloze feestjes. Of het nu gaat om  verjaardagfeestjes, communiefeesten, babyborrels, trouwfeesten, tuinfeesten en andere gelegenheden DobbyFun staat voor u klaar. Buiten spelen zal nog nooit zo een leuk feestje geweest zijn!

Hieronder alvast een overzicht van onze buitenattractieste huur. Niet gevonden wat u zocht of een aangepaste prijs?  Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw buitenattractie.

  • Attracties voor groot & klein

  • Open & overdekte buitenattracties

  • Kies uit +25 modellen

  • Huurprijzen vanaf € 110,-

  • Gratis levering in bepaalde régio’s

TIP: Buitenspeelattracties zijn niet alleen geschikt voor kleine kinderen maar ook voor volwassenen hebben we outdoor spelen!

Marc
20 Jaar Ervaring

Meer dan 20 jaar in het vak als een familiebedrijf

Europese Kwaliteit

Bij ons enkel Europees goedgekeurde producten

Gratis Levering

In bepaalde regio’s leveren wij GRATIS aan huis

€ 0 Verborgen Kosten

Geen extra kosten voor de op- & afbouw van attracties

Vaak hoor je mensen spreken over springkastelen of buitenattracties, de tijd dat deze enkel geschikt zijn voor jonge kinderen is al lang verleden tijd. Bij DobbyFun hebben we een breed gamma aan buiten of outdoor attracties waardoor er voor iedereen speelplezier is. Klein of groot, oud of jong urenlang fun gegarandeerd. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook (spring)attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud. Durf jij de uitdaging aan te gaan tegen anderen?

Met DobbyFun buitenattractieverhuur laat je de kinderen met hun vriendjes en vriendinnetjes lekker hele dagen ravotten. Laat de kinderen genieten van een onvergetelijk moment . Met de buitenattractie moet u er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste springkasteel van 3 op 4 meter al minimaal 20 m² oppervlakte moet hebben. Een hoogte van 2,5 tot 3 meter is ook vaak vereist. Bij DobbyFun kunnen de meest buitenattracties overdekt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen ook nog steeds spelen en amuseren in het springkasteel.

Laat u niet verrassen door extra kosten bij andere verhuurbedrijven van buitenattracties. Bij DobbyFun hebben we daarom all-in prijzen, zo weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde buitenattractie niet op te halen, betaalt geen borg en het hoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft u aan keuze van outdoor attracties geen gebrek. Kies uitbuitenattracties van diverse afmetingen & groottes: onze compacte shootout van 13 m² tot onze grote obstakelbanen van 4 meter op 14 meter.

Naast de maten kunt u ook kiezen uit buitenattracties met leuke diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event. We bieden attracties aan met verschillende thema’s. tarzan piraten, cowboys, jungle, wilde dieren, sport en worstelen.

Een feest of event mag nooit in het water vallen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun buitenattractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de attractie.

Een buitenattractie huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

  • ideaal om uw gasten urenlang zoet te houden
  • geen lawaai of rommel binnen
  • de buitenlucht is gezond voor iedereen
  • een buitenattractie is voor alle leeftijden
  • ook geschikt bij slecht weer indien een overkapping

Buitenattracties te huur in ons assortiment

Vrijblijvend & Gratis Offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een attractie of fun food in Antwerpen? Vraag ons geheel vrijblijvend online een offerte aan via het offerte formulier. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsvoorstel op maat van uw wensen en noden.

Bestellen in 3 stappen:

01

Kies een attractie

Maak een selectie uit één of meerdere attracties in onze online catalogus

02

Stuur ons een aanvraag

Contacteer ons voor de beschikbaarheden, levering en prijzen van uw attractie

03

Voorstel op maat

Ontvang een voorstel op maat met de juiste prijs voor plaatsing en levering

Producten In De Kijker

Hieronder vindt u een selectie van producten die u zeker niet mag missen. Ontdek de favoriete attracties van Antwerpenaars en ontbreken op uw feest of event!

Ontdek Onze 5 Troeven

Wij beheren onze eigen wagenpark, daarom kunnen wij u een snelle en perfecte levering van onze attracties garanderen in Antwerpen. Het leveren gebeurt door onze eigen mensen die gespecialiseerd zijn in attractieverhuur.

Een attractie zelf opbouwen is helemaal geen sinecure. Daarom komen we bij uw langs in elke stad in Antwerpen met de nodige mankracht voor een correcte op- & afbouw van de attractie. Zo bent u zeker dat alles volgens de regels gebeurt.

Wij zijn flexibel op veel vlakken, bijvoorbeeld zo hebben wij een flexibel aanbod van verschillende attracties, zo is er zeker wel een attractie die bij uw event past. Wij leveren op flexibele tijden zowel overdag als ‘s avonds en zon- & feestdagen in de Antwerpen.

U kunt ons 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Een attractie huren op zeer korte termijn of last-minute? Geen probleem. Heeft u een spoedgeval? Wij staan voor u klaar met een passende oplossing voor uw probleem!

Omdat niemand echt graag van verborgen kosten houdt, leveren we in bepaalde regio’s gratis, er worden dus geen extra leveringskosten aangerekend bij de huur van een attractie, noch voor de op- & afbouw in Antwerpen.

Exacte Prijs?

Weet u perfect welke attractie u nodig heeft maar wilt u enkel weten hoeveel dit zou kosten? Vraag een gratis offerte aan voor uw attractie(s) in Antwerpen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.