Loading...

Verhuur Attracties

DobbyFun, uw spécialist in attractieverhuur in België

Als u een springkasteel, ballenbad, een opblaasbare glijbaan of zelfs een volledige obstakelbaan wenst te huren in België, dan bent u bij DobbyFun, spécialist in verhuur attracties uit Asse (Brussel) aan het juiste adres. Wij verzorgen reeds meer dan 20 jaar een uitstekende service, met onze zeer uitgebreide collectie van opblaasbare attracties van superieure kwaliteit.

Hieronder alvast een overzicht van onze attractie verhuur geschikt voor zowel binnen als buiten, voor zowel jong als oud. Niet gevonden wat u zocht of u wenst een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw attractie.

 • 20 jaar ervaring in attractieverhuur

 • Europese Kwaliteit

 • Gratis levering in de régio

 • Geen verborgen kosten

Verhuur attracties België

Zoals u kan zien op deze website, bieden wij een grote selectie van allerlei soorten attracties te huur die bij elke gelegenheid passen. Gaande van het Krokodil-springkasteel voor de kleinste kinderen tot ons befaamde Elastarun spel voor de volwassen waaghalzen. We bieden eveneens een selectie van speciale spelen, zoals een popcornmachine of diverse rodeostieren, die uw evenement een spectaculaire toets kunnen geven.

Al deze attracties worden u op een zeer gebruikersvriendelijke manier aangeboden dankzij onze uitstekende DobbyFun service. Met onze jarenlange ervaring en de vele feedback van tevreden klanten, hebben we deze dienst geperfectioneerd tot een alles-inbegrepen service.

Onze manier van werken is eenvoudig; u kiest uw attractie, plaatst uw bestelling en wij zorgen voor de rest. Inbegrepen in elke bestelling is de levering, de plaatsing en afbraak, en we zorgen eveneens voor een uitgebreid woordje uitleg omtrent de juiste omgang met de attractie tijdens het evenement.

Als u huurt bij DobbyFun dan kan u er zeker van zijn dat de geleverde attracties van de hoogste kwaliteit zijn. Al onze attracties hebben uitgebreide testen ondergaan, en we verzekeren ons er van dat elke attractie perfect functioneert voor ze vertrekt naar een evenement. We werken niet met goedkope producten uit China maar enkel met betrouwbare attracties van Europese makelij, die voldoen aan de strengste veiligheid- en duurzaamheidsnormen.

De aandacht die we besteden aan kwaliteit en service hebben ons gevestigd als één van de meest betrouwbare firma's op de markt voor attractieverhuur. Contacteer ons vandaag nog en laat DobbyFun attractieverhuur zorgen voor het plezier van een schitterende attractie op uw evenement.

Attracties te huur in België

Product Filter

Resultaat 1–12 van de 66 resultaten wordt getoond

 • Trampolines

  Bungee Trampoline

  700,00 excl. BTW

  De Bungee Trampoline is zoals zijn naam doet vermoeden een trampoline met bungy elastiek of koord waar kinderen vastgemaakt in een harnas veilig meer dan één meter kunnen springen en salto’s kunnen maken op hun individuele trampoline.

  Deze attractie bestaat uit 4 verschillende trampolines inclusief 4u begeleiding en is gekend als echte blikvanger op elke kermis, braderie of event.

  Met zijn 11 meter op 11 meter en 8 meter hoog is dit een grote attractie waar tot 4 kinderen tegelijk kunnen springen en tuimelingen kunnen maken. Bij het verhuur van de bungee trampoline voorzien wij ook 2 begeleiders gedurende 4u om alles veilig te laten verlopen.

  Op deze trampoline kunnen de kids al hun energie kwijt en kunnen ze hun behendigheid testen op hun eigen tempo.

 • Speciale Attracties

  Climbing Wall: Mobiele Klimtoren

  700,00 excl. BTW

  De Climbing Wall is zoals zijn naam doet vermoeden een toren waar je kan opklimmen. Voor kinderen een ideale uitdaging om de top te bereiken en om af te geraken van hun hoogtevrees.

  Bij deze klimtoren worden de kinderen bijgestaan door 2 ervaren experts gedurende 4u, die de kinderen helpen en op een veilige manier vastmaken zodat er zeker geen ongelukken gebeuren.

  Met zijn 2.30 op 7.30 meter is deze klimtoren ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze klimtoren kan gebruikt worden door 4 kinderen gelijktijdig. Deze attractie wordt aangeraden om te gebruiken indien het niet regent. Wie bereikt als eerste de top van deze klimtoren en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig attractie voor de echte durvers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Soft Play: Indoor Speeltuin Huren

  495,00 excl. BTW

  Soft Play is zoals zijn naam doet vermoeden een speciale opblaasbaar attractie, volledig veilig en super leuk voor kids tot 5 jaar.

  In deze attractie zijn geen harde objecten te vinden. De peuters, kleuters of dreumes kunnen de attractie enkel betreden en of verlaten via een veilige poort. Op deze manier kunnen kinderen zich niet bezeren en veilig plezier maken.

  Met zijn 5 meter op 10 meter is dit een zeer groot en vooral opvallende opblaasbare attractie waar kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zich kunnen vermaken. Deze attractie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 • Opblaasbare Attracties

  Air Carrousel: Draaimolen huren

  450,00 excl. BTW

  De Air Carrousel of ook wel anders genaamd de draaiende paddenstoel is zoals zijn naam doet vermoeden een rups die draait rond een paddenstoel. Bij deze minder actieve attractie kunnen kleuters en peuters rustig genieten van het ronddraaien op een heel bijzondere draaimolen.
  Deze attractie is op elk evenement een ware blikvanger!

  Met zijn 3,6 diameter is deze attractie compact in gebruik. Deze draaimolen is te gebruiken tot 12 kids tegelijkertijd. Voor de veiligheid van de kinderen voorzien wij telkens een animator gedurende 4 uur om de attractie te bedienen!

 • Rodeostier

  Rodeo Surf: Mechanisch surfbord

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Surf is zoals zijn naam doet vermoeden een mechanisch surfbord, vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier. Deze opblaasbare attractie bestaat uit een surfbord en een grote valruimte.

  Deze attractie is een veilige en leuke manier om pret te beleven voor de speler als voor de bezoekers. Mede omdat de attractie kan bestuurd worden aan de hand van een controller.

  Met zijn 5 diameter is deze attractie ideaal voor jong en oud en is er valruimte voldoende voorzien. Dit is het enige surfbord in de wereld waar men niet nat wordt of waar men niet in de zee beland. Een geweldige opblaasbare attractie voor de mensen die houden van een uitdaging.

  Kan jij de uitdaging aan om op de surfplank te blijven staan? De Rodeo Surf zal er alles aan doen dat de hoge golven moeilijk te nemen zijn. Ben jij de echte rodeo surfer?

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Corral: rodeostier vierkant

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een rodeostier.

  Neem plaats op onze Rodeostier en zie hoelang u kunt blijven zitten, want onze stier wordt wilder en wilder.

  Deelnemers zijn altijd verzekerd van een zachte landing doordat het omringd is door een opblaasbare kussen van 5 op 5 meter.

  Een superleuke attractie voor jong en oud, zeer gegeerd en gegarandeerd een succes op elk feest. Om alles extra veilig te laten verlopen voorzien wij een animator/begeleider voor 4 uur om deze attractie te bedienen.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull: mechanische stier

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stier. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op deze wilde stier? Deze attractie is geschikt voor zowel voor jong als oud door de regelbare snelheid & moeilijkheid van op afstand.

  Met zijn diameter van 5 meter is deze rodeostier met valkussen ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 99 jaar oud. Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier?

  Onze rodeo stier staat te popelen om u en uw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Glijbanen

  Shoe Slide: Schoen Glijbaan

  395,00 excl. BTW

  De Shoe Slide is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare glijbaan in de vorm van een schoen.

  Met zijn 8 bij 5 meter heeft deze glijbaan een zeer mooi klim- & glijvlak. De schoen met dak, veters maken van deze attractie een echte blikvanger.

 • Hindernisbanen

  Pirate Run: Hindernisbaan Piratenschip

  370,00 excl. BTW

  De Pirate Run is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in de vorm van een piratenschip. Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een iets grote hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de piraten of kapiteins heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie rent er als eerste over het dek van het schip en ontdek de echte piraat in zichzelf?

 • Hindernisbanen

  Cowboy Capers: Hindernisbaan Wilde Westen

  370,00 excl. BTW

  De Cowboy Capers is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Wilde Westen-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de steile glijbaan.

  Met zijn 2,50 bij 14,00 meter is dit een iets compactere hindernisbaan waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt de cowboy en indianen heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie komt er als eerste over de finish en mag zich dé cowboy of cowgirl van de dag noemen? Natuurlijk is er ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 2: Exotische Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 2 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels & opvallende exotische palmbomen.

  Op de hindernisbaan zijn verschillende speelobjecten geplaatst, zoals een waterval, boomstammen, diverse obstakels, echte palmbomen en een klimmuurtje. Omdat de baan is opgedeeld in twee delen kunnen twee deelnemers tegelijk over de baan rennen, klimmen en klauteren.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral vrolijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt heel wat speelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje “om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 1: Jungle Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 1 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Jungle-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral kleurrijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje ” om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.