Rodeostier

Home » Verhuur Attracties » Rodeostier

Rodeostier huren

Wilt u een rodeostier huren? Bij DobbyFun hebben we verschillende rodeostieren voor zowel volwassenen als kinderen. Van de traditionele volwassen rodeo’s, kinder rodeo tot actievere rodeo surf-simulator die een plezier zijn voor jong en oud.

Ben je toch niet zo’n waaghals? Geen probleem, de rodeostier wordt bediend vanuit een centraal paneel. Hier kan er gekozen worden voor enkele automatische standen met verschillende snelheden. Ook kan er gekozen worden voor de handmatige bediening met een joystick. De moeilijkheidsgraad kan dus steeds aangepast worden aan het niveau van de deelnemers!

We hebben een breed aanbod van verschillende rodeostieren, voor onvergetelijke en zorgeloze feestjes. Of het nu gaat om  verjaardagfeestjes, communiefeesten, babyborrels, trouwfeesten, tuinfeesten en andere gelegenheden DobbyFun staat voor u klaar.

Hieronder alvast een overzicht van onze rodeostierente huur. Niet gevonden wat u zocht of een aangepaste prijs?  Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw rodeostier.

 • Fun voor groot & klein

 • Moeilijkheidsgraad instelbaar

 • Kies uit +5 modellen

 • Huurprijzen vanaf € 350,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

rodeos tier of bull verhuur in België

TIP: Rodeostieren zijn niet alleen geschikt voor volwassenen maar ook voor kinderen hebben we aangepaste rodeo’s met extra zacht valkussen!

Marc

Vaak hoor je mensen spreken over een mechanische stier of rodeostier, de tijd dat deze enkel geschikt zijn voor volwassenen is al lang verleden tijd. Bij DobbyFun hebben we een breed gamma aan sportattracties waardoor er voor iedereen speelplezier is. Klein of groot, oud of jong urenlang fun gegarandeerd. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud. Durf jij de uitdaging aan te gaan tegen anderen?

Denkt u eraan vom een rodeofeestje te geven? Een cowboyparty of een evenement in Western stijl? Het huren van een rodeostier biedt dé oplossing. Ook voor bedrijfsfeestjes, vrijgezellenparties of verjaardagen is het huren van een rodeostier een leuk idee. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op de wilde stier? De rodeostieren die je kunt huren via DobbyFun, zijn op afstand bestuurbaar en in snelheid regelbaar; zodat de attractie zowel voor jong als oud berijdbaar zijn.

Laat u niet verrassen door extra kosten bij andere verhuurbedrijven van rodeostieren. Bij DobbyFun hebben we daarom all-in prijzen, zo weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde rodeostier niet op te halen, betaalt geen borg en het hoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft u aan keuze van outdoor attracties geen gebrek. Kies uit rodeostieren van diverse afmetingen & groottes: onze compacte kids bull van 3,5 doorsnede of onze grotere vierkantige rodeo versie van 5 op 5 meter.

Naast de maten kunt u ook kiezen uit rodeo's met leuke diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event. Wat dacht ja van een rodeo-surf? een mechanisch surfboard vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier.

Een feest of event mag nooit in het water vallen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun rodeo-attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de attractie.

Een rodeostier huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • ideaal om uw gasten urenlang zoet te houden
 • veilig door het opblaasbare kussen
 • een beetje bewegen is gezond voor iedereen
 • een rodeostier is voor alle leeftijden
 • ook geschikt bij slecht weer indien binnen voldoende ruimte

Rodeostieren te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 4 resultaten

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Surf: Mechanisch surfbord

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Surf is zoals zijn naam doet vermoeden een mechanisch surfbord, vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier. Deze opblaasbare attractie bestaat uit een surfbord en een grote valruimte.

  Deze attractie is een veilige en leuke manier om pret te beleven voor de speler als voor de bezoekers. Mede omdat de attractie kan bestuurd worden aan de hand van een controller.

  Met zijn 5 diameter is deze attractie ideaal voor jong en oud en is er valruimte voldoende voorzien. Dit is het enige surfbord in de wereld waar men niet nat wordt of waar men niet in de zee beland. Een geweldige opblaasbare attractie voor de mensen die houden van een uitdaging.

  Kan jij de uitdaging aan om op de surfplank te blijven staan? De Rodeo Surf zal er alles aan doen dat de hoge golven moeilijk te nemen zijn. Ben jij de echte rodeo surfer?

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Corral: rodeostier vierkant

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een rodeostier.

  Neem plaats op onze Rodeostier en zie hoelang u kunt blijven zitten, want onze stier wordt wilder en wilder.

  Deelnemers zijn altijd verzekerd van een zachte landing doordat het omringd is door een opblaasbare kussen van 5 op 5 meter.

  Een superleuke attractie voor jong en oud, zeer gegeerd en gegarandeerd een succes op elk feest. Om alles extra veilig te laten verlopen voorzien wij een animator/begeleider voor 4 uur om deze attractie te bedienen.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull: mechanische stier

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stier. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op deze wilde stier? Deze attractie is geschikt voor zowel voor jong als oud door de regelbare snelheid & moeilijkheid van op afstand.

  Met zijn diameter van 5 meter is deze rodeostier met valkussen ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 99 jaar oud. Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier?

  Onze rodeo stier staat te popelen om u en uw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Kids: kinder rodeostier

  350,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull Kidsis zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stierop maat van kinderen.

  Een veilige attractie voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar dankzij het grote opblaasbare kussen waardoor de stier omringd is. Daarnaadt voorzien we ook in de prijs een begeleider die 4u de kinderrodeostier bedient.

  Onze kinder rodeo stier staat te popelen om de allerkleinsten veilig van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.