Sporten

Home » Verhuur Attracties » Sporten
Sporten thema: spelen & attractieverhuur voor sport themafeest

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in het sporten thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huurvolledig in het thema van de sport, bewegen & spel. Kinderen, maar ook volwassenen zijn dol op bewegen en sporten!

Met de onderstaande attracties en spelen ben je zeker van een sportieve dag met spel, sport en spelen. Slaag jij erin om de beste tijd neer te zetten, om als eerste bovenaan te zijn of je tegenstander als eerste neer te halen?

Ideaal voor een sport, spel & beweging thema feest, verjaardag, communie– en lentefeest, kinderfeestje, party, teambuilding en zeskampvoor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen tot volwassenen

Product Filter

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

 • Speciale Attracties

  Bungee Trampoline

  700,00 excl. BTW

  De Bungee Trampoline is zoals zijn naam doet vermoeden een trampoline met bungy elastiek of koord waar kinderen vastgemaakt in een harnas veilig meer dan één meter kunnen springen en salto’s kunnen maken op hun individuele trampoline.

  Deze attractie bestaat uit 4 verschillende trampolines inclusief 4u begeleiding en is gekend als echte blikvanger op elke kermis, braderie of event.

  Met zijn 11 meter op 11 meter en 8 meter hoog is dit een grote attractie waar tot 4 kinderen tegelijk kunnen springen en tuimelingen kunnen maken. Bij het verhuur van de bungee trampoline voorzien wij ook 2 begeleiders gedurende 4u om alles veilig te laten verlopen.

  Op deze trampoline kunnen de kids al hun energie kwijt en kunnen ze hun behendigheid testen op hun eigen tempo.

 • Speciale Attracties

  Climbing Wall: Mobiele Klimtoren

  700,00 excl. BTW

  De Climbing Wall is zoals zijn naam doet vermoeden een toren waar je kan opklimmen. Voor kinderen een ideale uitdaging om de top te bereiken en om af te geraken van hun hoogtevrees.

  Bij deze klimtoren worden de kinderen bijgestaan door 2 ervaren experts gedurende 4u, die de kinderen helpen en op een veilige manier vastmaken zodat er zeker geen ongelukken gebeuren.

  Met zijn 2.30 op 7.30 meter is deze klimtoren ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze klimtoren kan gebruikt worden door 4 kinderen gelijktijdig. Deze attractie wordt aangeraden om te gebruiken indien het niet regent. Wie bereikt als eerste de top van deze klimtoren en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig attractie voor de echte durvers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Surf: Mechanisch surfbord

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Surf is zoals zijn naam doet vermoeden een mechanisch surfbord, vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier. Deze opblaasbare attractie bestaat uit een surfbord en een grote valruimte.

  Deze attractie is een veilige en leuke manier om pret te beleven voor de speler als voor de bezoekers. Mede omdat de attractie kan bestuurd worden aan de hand van een controller.

  Met zijn 5 diameter is deze attractie ideaal voor jong en oud en is er valruimte voldoende voorzien. Dit is het enige surfbord in de wereld waar men niet nat wordt of waar men niet in de zee beland. Een geweldige opblaasbare attractie voor de mensen die houden van een uitdaging.

  Kan jij de uitdaging aan om op de surfplank te blijven staan? De Rodeo Surf zal er alles aan doen dat de hoge golven moeilijk te nemen zijn. Ben jij de echte rodeo surfer?

 • Opblaasbare Attracties

  Slingerbal Attractie (Extreme Demolition)

  370,00 excl. BTW

  Ben je klaar voor een extreme attractie? De Extreme Demolition is zoals zijn naam doet vernoemen een attractie waar men de andere 4 tegenstanders met een bal van hun plateau moet slingeren. Wie als laatste op zijn voetstuk blijft staan, heeft gewonnen.

  Een zotte attractie met zowel een sportief, uitdagen den vooral groot fun-gehalte, gebaseerd op het oude ‘kegelspel′, waarbij je zelf de kegel bent. Met dit spel haal je zeker de aandacht tijdens uw activiteit en/of evenement! Al met al een vrolijk behendigheidsspel voor jong en oud.

 • Speciale Attracties

  Opblaasbare voetbalspel (Living Football)

  370,00 excl. BTW

  Een levend tafelvoetbal huren? Bij dit voetbalspel nemen 2 teams tot 8 spelers per team het tegen elkaar op. Elke deelnemer wordt door middel van de handen aan de stang bevestigd en kan enkel links of rechts bewegen. Net zoals bij een kicker of tafelvoetbalspel.

  Met zijn breedte van 6,50 meter en lengte van 18 meter is dit een grote voetbalattractie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

  Met dit levend voetbalspel is hilariteit gegarandeerd op een zeskamp, feestje, personeelsfeest, sportdag, teamevent of ander groepsgebeuren.

  Bij deze attractie worden 2 ballen geleverd.

 • Opblaasbare Attracties

  Pyramide klimtoren

  295,00 excl. BTW

  De Climbing Pyramid is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare klimtoren in de vorm van een pyramide.

  Een veilige manier om tot wel 4 kinderen tegelijkertijd te laten klimmen dankzij het opblaasbare kussen en de muren als valbescherming.

  Met zijn diamter van 7,5 meter en hoogte van 4,5 meter is deze klimtoren ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar.

  Wie bereikt als eerste de top van deze pyramide en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte klimmers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Elastarun / Bungeerun

  275,00 excl. BTW

  De Elastarun / Bungeerun is zoals zijn naam doet vernoemen een sportieve attractie met bungee elastiek waarbij 2 spelers zo snel mogelijk naar voren moeten rennen. Laat je door niets en niemand tegenhouden en win van het elastiek en je tegenstander.

  Wie het blokje het verst kleeft in de Bungee Run krijgt de punten. Maar let op: het elastiek van de Bungee Run geeft zich niet zomaar gewonnen… Zet je dus schrap en haal voor de Bungee Run de Usain Bolt in je naar boven!

  Met zijn 9,75 bij 3,35 meter is dit een zeer grote en vooral opvallende attractie geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. Ideaal voor teambuildings, evenementen, sportdagen, vrijgezellenfeestjes, …

 • Interactieve Spelen

  Interactieve Boarding: Opblaasbaar Interactief Spel

  250,00 excl. BTW

  De Interactieve Boarding is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbaar spel waar er heel veel interactie van de spelers wordt gevraagd. Het is de bedoeling om een tegenstander uit te dagen en zo veel mogelijk punten te verzamelen.

  Wie heeft de snelste reflexen en kan de juiste keuzes maken is de winnaar.

 • Opblaasbare Attracties

  Kussengevecht Attractie (Pillow Bash)

  250,00 excl. BTW

  De Pilow Bash is zoals zijn naam doet vernoemen een kussengevecht tussen 2 deelnemers. Deze opblaasbare attractie bestaat uit twee opblaasbare wanden met een balk ertussen.

  De bedoeling is dat er twee personen plaatsnemen op de balk en op elkaar in gaan slaan met een zacht kussen. En wie als eerste van de balk afvalt, die heeft het kussengevecht verloren.

  Waan je terug als een echt kind, op deze grote opblaasbare attractie kan je een echt kussengevecht houden. Niet alleen leuk om te doen maar ook zeker leuk om naar te kijken!

  Dit vriendelijke vechtspel wordt geleverd inclusief opblaasbaar attractiekussen, 2 kussens en 2 helmen.

 • Opblaasbare Attracties

  Velcro Wall: kleefwand

  250,00 excl. BTW

  Een kleefwand huren? Trek je speciaal pak aan en maak je klaar voor de grootste sprong van je leven tegen onze opblaasbare kleefwand.

  Jij komt terecht zoals je springt, dat kan met zowel je rug als op zijn kop of gewoon een prachtige landing op je buik.

  Je kan er een wedstrijd van maken en strijden tegen die ene tegenspeler die je al zo lang de loef wil afsteken. Wie het hoogst landt tegen de grote velcro wall, die wint. Blijf plakken zoals Spiderman. Hopelijk is er iemand in de buurt om je van de muur te halen.

 • Opblaasbare Attracties

  Bungeerun (Equalizer)

  250,00 excl. BTW

  De Equalizer is een nieuwe versie van de bungeerun, het ultieme koord-trek spel.

  Het idee is eenvoudig: wie slaagt er als eerste in om aan de andere kant te geraken en punten te scoren.

  Wie slaagt erin om het meeste aantal punten te verzamelen. Je zit met 2 personen aan 1 elastiek.

 • Opblaasbare Attracties

  Sumopakken (Obelix Fight)

  250,00 excl. BTW

  De Obelix Fight is zoals zijn naam doet vernoemen een sumospel met bijhorende Obelix & Asterix sumopakken.

  Waan je als een echte gallier, in een reusachtig sumoworstelpak ga je de strijd aan als Asterix of Obelix met je tegenstander.

  Probeer in een zo kort mogelijke tijd je tegenstander buiten de ring te werken of op de grond te gooien. Niet alleen leuk om te doen maar ook zeker leuk om naar te kijken!

  Het pakket wordt geleverd inclusief worstelmat, 2 volwassenen sumoworstelpakken en 2 helmen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.