Jungle

Jungle thema: spelen & attractieverhuur voor themafeest, event of party

Heeft u binnenkort eenparty, feest of event gepland in het jungle thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huur volledig in het thema van de jungle. De brousse, bush-bush, jungle, wildernis, oerwoud, rimboe of tropisch regenwoud zijn slecht enkele van de andere mogelijke synoniemen die we associëren met de jungle!

De onderstaande attracties en spelen zijn allemaal voorzien van jungle print zoals wilde & exotische dieren, palmbomen en echte obstakel. Ideaal voor een thema feest, verjaardag, kinderfeestje, party, teambuilding voor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, peuters tot volwassenen

Product Filter

Toont alle 7 resultaten

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 2: Exotische Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 2 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels & opvallende exotische palmbomen.

  Op de hindernisbaan zijn verschillende speelobjecten geplaatst, zoals een waterval, boomstammen, diverse obstakels, echte palmbomen en een klimmuurtje. Omdat de baan is opgedeeld in twee delen kunnen twee deelnemers tegelijk over de baan rennen, klimmen en klauteren.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral vrolijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven. Een hindernisbaan biedt heel wat speelmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje “om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 1: Jungle Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 1 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Jungle-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral kleurrijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje ” om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Hindernisbanen

  Activity Center Jungle – Activiteiten Attractie

  370,00 excl. BTW

  De Activity Center Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met verschillende spelactiviteiten.

  Dit opblaasbare springkasteel bestaat uit 3 verschillende compartimenten allemaal in de jungle thema.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige dieren zoals een zebra en olifant, alsook boxen met één van de andere wilde dieren.

  Een glijbaan en groot springkasteel maken de opblaasbare jungle compleet.

  Met zijn 4,00 bij 12,00 meter is dit een zeer groot springkasteel of moeten we zeggen echte jungle waar tot 25 kinderen zich kunnen uitleven.

 • Water Attracties

  Water Jungle Run: Water Hindernisbaan

  300,00 excl. BTW

  De Water Jungle Run is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbare hindernissenbaan waar de kinderen zich kunnen uitleven op het water. Deze hindernissenbaan is bedoeld voor de jeugd en kent glijbanen en verschillende jungle elementen. De kinderen kunnen zich niet bezeren aangezien de obstakelbaan zich in het water bevind.

  Met zijn 15 meter op 1 meter is deze hindernisbaan een fun paradijs op het water en ideaal om kinderen in beweging te houden. Wie heeft het meeste inzicht en kan het snelste over de hindernissen springen? Deze opblaas attractie is ideaal voor zowel indoor- als outdoor gebruik.

 • Opblaasbare Attracties

  Palmboom klimtoren

  295,00 excl. BTW

  De Climbing Palm Tree is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare klimattractie in de vorm van een palmboom.

  Klimmen op deze opblaasbare klimtoren is tevens heel veilig, door de zachte rand en kussens.

  Op deze klimtoren kunnen 4 durvers (kinderen of volwassenen) tegelijk klimmen, de klimboom heeft een diameter van 7,5 meter en een hoogte van 4,5 meter.

  Wie bereikt als eerste de top van deze palmboom en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte jungle liefhebbers onder ons.

 • Springkastelen

  Jungle Inside Slide: springkasteel met obstakels en binnenglijbaan

  160,00 excl. BTW

  De Jungle Inside Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewoon springkasteel.

  Met zijn 4,20 bij 6,30 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met 2 obstakels waar tot 12 kindjes naar harterlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de binnenzijde ook een glijbaan.

 • Springkastelen

  Springkasteel Jungle – springkasteel 4×5

  150,00 excl. BTW

  Het springkasteel Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel met het thema van dieren en de jungle.

  Met zijn 4,00 bij 5,00 meter is dit een klassiek springkasteel een zeer mooi springvlak, ideaal voor binnen en buiten!

  De vrolijke groene & gele kleuren en vele full colour prints met dieren maken dit kleine springkasteel zeer aantrekkelijk voor kinderen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.