Water Attracties

Home » Verhuur Attracties » Water Attracties

Waterattracties huren

Wilt u een waterattractie huren? Waterattracties met opblaasbare pontons en obstakels doen elk zwembad of waterpartij opleven. Onze opblaasbare waterspellen zijn niet alleen toegankelijk voor kinderen, maar ook geschikt voor volwassenen!

Hieronder alvast een overzicht van onze opblaasbare waterspelen zowel geschikt voor binnen als buiten, voor zowel jong als oud. Niet gevonden wat u zocht of u wenst een aangepaste prijsofferte? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw waterattractie.

 • Waterattracties voor groot & klein

 • Voor binnen & buiten

 • Inclusief op- en afbouw

 • Huurprijzen vanaf € 300,-

 • Gratis levering in régio

TIP: Op zoek naar een leuke teambuilding of sportdag op het water? Combineer dan verschillende opblaasbare waterattracties zo heeft u meteen waterfun!

Marc

Klimmen, klauteren en glijden wie doet dit nu niet graag? Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we daarom naast de traditionele springkastelen ook meer dan 20 opblaasbare attracties met extra spel & fun elementen. Alle attracties hebben verschillende spelelementen die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Klimspelen– van een eenvoudige klimmuur voor kinderen tot een echte klimtoren voor volwassenen
 • Voetbalspelen- van eenvoudig schieten op een doel tot een echt levend voetbalspel
 • Waterspelen– onze drijvende attracties zijn ideaal voor waterspelletjes in een zwembad
 • Schietspelen– ben jij een echte jager? Test je schietcapaciteiten op één van de schietspelen
 • Vechtspelen– wil je eens figuurlijk op de vuist gaan, kies dan voor een van de verschillende vechtspelen en sla je tegenstander tegen het opblaasbare kussen
 • Teambuildingspelen– door verschillende attracties te combineren kan je een volledige zeskamp opbouwen
 • Rodeospelen – test je behendigheid en finesse op één van de diverse rodeostieren of surfplank, laat zien wie de wilde stier of zee het langst kan bedwingen
 • Interactieve spelen – op zoek naar een interactieve game? Kies voor een interactive play system (IPS) die de attractie nog spectaculairder maakt

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u opblaasbare waterattracties te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat de meeste attractie spelen heel wat plaats innemen. Zo is onze kleinste waterattractie 1 op 15 meter en de grootste tot wel 5 op 15 meter. Ook verschillen alle attracties in de hoogte, vergeet hier geen rekening mee te houden.

Bij DobbyFun attractieverhuur kunt u een waterattractie huren met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief alle kosten omdat wij houden van duidelijkheid. Bij ons weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde attractie niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, accessoires etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Een teambuilding, sportdag of sportevent mag niet gaan vervelen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. Onze attracties hebben een hoog speelgehalte, gegarandeerd voor uren vermaak voor jong en oud.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de gehuurde attractie.

Een waterattractie huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • Combineer spel, fun, sport en entertainment op het water
 • Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen
 • Kies uit diverse spelelementen: klimmen, kruipen, schieten, lopen, …
 • Waterbeweging is gezond & veilig voor elk

Waterspelen & attracties te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 2 resultaten

 • Water Attracties

  Ghost Ship: Water Hindernisbaan

  350,00 excl. BTW

  De Ghost Ship is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbare hindernissenbaan in de vorm van een piratenschip. Deze attractie drijft op het water en is een echte blikvanger op elk evenement.

  Met zijn 4.90 meter op 15 meter is dit kleurrijke piratenschip een plezier voor elk kind. Glijden, kruipen, klimmen alles wat de kids verwachten van een hindernissenbaan. Kan jouw kleine piraat de hindernisbaan volledig trotseren zonder in het water te vallen?

 • Water Attracties

  Water Jungle Run: Water Hindernisbaan

  300,00 excl. BTW

  De Water Jungle Run is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbare hindernissenbaan waar de kinderen zich kunnen uitleven op het water. Deze hindernissenbaan is bedoeld voor de jeugd en kent glijbanen en verschillende jungle elementen. De kinderen kunnen zich niet bezeren aangezien de obstakelbaan zich in het water bevind.

  Met zijn 15 meter op 1 meter is deze hindernisbaan een fun paradijs op het water en ideaal om kinderen in beweging te houden. Wie heeft het meeste inzicht en kan het snelste over de hindernissen springen? Deze opblaas attractie is ideaal voor zowel indoor- als outdoor gebruik.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.