Tekenfilm

Home » Verhuur Attracties » Tekenfilm
Tekenfilm thema: spelen & attractieverhuur voor tekenfilm themafeest, event of party

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in hettekenfilm thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben webinnen- en buitenattracties of spelen te huur volledig in het thema van de tekenfilmfiguren.

Het maakt niet uit welke tekenfilmfiguren die u zoekt zoals de personages Bob & Kevin de Minion, Olaf, Anna, Elsa van Frozen, Bambi, cars, Diddl de muis of wat dacht je van SpongeBob. Het zijn slechts enkele van de tekenfilmpersonages die te vinden zijn op onze attracties of spelen!

De onderstaande attracties en spelen zijn ideaal voor een themafeestof avond, activiteiten, verjaardag,communie, bruiloft, lentefeest, kinderfeestje, schoolfeest, surpriseparty, teambuildingvoor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, dreumes, peuters tot volwassenen.

Product Filter

Toont alle 9 resultaten

 • Hindernisbanen

  Bob Run: Hindernisbaan SpongeBob

  180,00 excl. BTW

  De Bob Run is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels met de tv-figuur SpongeBob in de hoofdrol.

  Kruip door de mond van Bob en ontwijk de verschillende obstakels, ontdek aan het einde van de baan het hoogtepunt van deze attractie… Een klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 8,00 meter is dit vooral opvallende opblaasbare attractie met een reuze SpongeBob aan de entrée waar tot 12 kinderen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje “om ter snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel. De allerkleinsten kunnen veilig springen, klauteren en glijden dankzij de veiligheidsnetten aan de zijkanten.

 • Glijbanen

  Minion Slide: glijbaan met Minion figuren

  175,00 excl. BTW

  De Minion Slide is zoals zijn naam doet vernoemen een glijbaan in het thema van de personages uit de Minions-film.

  Met zijn 4,50 bij 7,00 meter en 6,00 meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Minion figuren Kevin, Stuart en Bob in 3D waar tot 12 kindjes naar hartenlust kunnen klimmen & glijden.

 • Springkastelen

  Bumpy Minion: springkasteel met obstakel

  170,00 excl. BTW

  De Bumpy Minion is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de personnages uit de Minions-film.

  Met zijn 6,00 bij 4,00 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met de belangrijkste Minion figuren op de zuilen en zelfs een reuze Minion obstakel/hindernis aan de binnenkant.

  Tot 15 Minion liefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen!

 • Springkastelen

  Mouse Diddl springkasteel met glijbaan

  160,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van Diddl de muis, met zijn reusachtige voeten en de typische tuinbroek. Met zijn 5,00 bij 6,40 meter heeft dit een springkasteel een zeer mooi springvlak.

  Tot 10 Diddl fans kunnen naar hartenlust uren springen met hun muis held ! Als kers op de taart vinden we aan de zijkant ook een glijbaan.

 • Springkastelen

  Minion 3D: springkasteel met glijbaan & Minion figuren

  160,00 excl. BTW

  De Minion 3D is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de personages uit de Minions-film.

  Met zijn 5,20 bij 5,60 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met de belangrijkste Minion figuren Kevin, Stuart en Bob in 3D waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de buitenzijde ook een glijbaan voor extra glijplezier.

 • Springkastelen

  Frozen 3D: springkasteel met glijbaan & Olaf

  160,00 excl. BTW

  De Frozen 3D is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de Disney animatiefilm Frozen.

  Met zijn 5,20 bij 6,60 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met Olaf in 3D waar tot 10 kindjes naar hartenlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de buitenzijde ook een glijbaan voor extra glijplezier.

 • Springkastelen

  Minion Inside Slide: springkasteel met obstakels en binnenglijbaan

  160,00 excl. BTW

  De Minion Inside Glide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewoon springkasteel.

  Met zijn 4,20 bij 6,30 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met 2 obstakels waar tot 12 kinderen naar hartenlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de binnenzijde ook een glijbaan.

 • Springkastelen

  Bambi: springkasteel met hertje

  145,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van een hertje. Met zijn 3,80 bij 4,80 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met een reuze Bambi centraal. Tot 10 dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen rond het schattige hertje!

 • Springkastelen

  Cars: springkasteel met obstakels & glijbaan

  125,00 excl. BTW

  De Cars is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van auto’s. Met zijn 4,00 bij 4,20 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met diverse obstakels en een buitenglijbaan.

  Tot 7 Cars-liefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen! Dit springkasteel heeft de echte auto van Cars op het dak en in het springkasteel.

  Gegarandeerd dat kinderen hierin urenlang zullen spelen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.