Home » Verhuur Attracties » Binnen Attracties

Binnenattractie huren

Bent u van plan een indoorattractiete huren? Bij DobbyFun vind je de meest spectaculaire binnenattracties. Ideaal voor uw : verjaardagfeestjes, communiefeest, babbyborrel of trouwfeesten, tuinfeesten en of andere speciale gelegenheden. De binnenattractie zijn voor zowel jong als oud, voor ieder wat wils, plezier gegarandeerd!

Hieronder alvast een overzicht van onze binnenattracties te huur. Niet gevonden wat u zocht of een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw binnenattracties.

  • Amusement voor groot & klein

  • Kies uit +25 modellen

  • Huurprijzen vanaf € 110,-

  • Gratis levering in bepaalde régio’s

TIP: Binnenspeelattracties zijn niet alleen geschikt voor kleine kinderen maar ook voor volwassenen hebben we indoor spelen

Marc
20 Jaar Ervaring

Meer dan 20 jaar in het vak als een familiebedrijf

Europese Kwaliteit

Bij ons enkel Europees goedgekeurde producten

Gratis Levering

In bepaalde regio’s leveren wij GRATIS aan huis

€ 0 Verborgen Kosten

Geen extra kosten voor de op- & afbouw van attracties

De tijd dat binnenattracties enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele – verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud.

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u zowel binnenattracties als buitenattracties te huur. Indien er veel plaats binnen ter beschikking is en het weer moeilijk te voorspellen is kies je best voor een indoor attractie. U moet er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste attracties van 3 op 4 meter al minimaal 20 m² oppervlakte moet hebben.

Een hoogte van 2,5 tot 3 meter is ook vaak vereist. – DobbyFun is een specialist in attractieverhuur en zal u bijstaan met het maken van de juiste keuze. . Met de binnenattracties bent u bij regenweer zeker dat uw gasten bij regenweer ook nog steeds van de nodige ontspanning kunnen genieten.

Laat u niet verrassen door extra kosten bij andere verhuurbedrijven van attracties.  DobbyFun zorgt voor een  all-formule met alle prijzen inclusief zo weet u wat u kunt verwachten. Deze formule bevat een complete prijs, geen zorgen over het vervoer en plaatsing en of afbraak want daar zorgt DobbyFun voor u voor.

De prijs is compleet zonder verborgen kosten (verlengsnoeren, etc…). Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft u aan keuze van binnenattracties geen gebrek. Kies uit binnenattracties van diverse afmetingen & groottes: onze kleine binnenattracties van 20 m² tot onze grote binnenattracties met obstakels van 4 meter op 14 meter.

Bij DobbyFun hebt u keuze tussen verschillende maten en aangename diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event.

Een feest of event zonder zorgen, zonder problemen, gemakkelijk en eenvoudig dan kies je best voor een  spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de attractie.

Binnenspeelattracties te huur in ons assortiment

Vrijblijvend & Gratis Offerte

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het huren van een attractie of fun food in Antwerpen? Vraag ons geheel vrijblijvend online een offerte aan via het offerte formulier. Wij sturen u zo snel mogelijk een prijsvoorstel op maat van uw wensen en noden.

Bestellen in 3 stappen:

01

Kies een attractie

Maak een selectie uit één of meerdere attracties in onze online catalogus

02

Stuur ons een aanvraag

Contacteer ons voor de beschikbaarheden, levering en prijzen van uw attractie

03

Voorstel op maat

Ontvang een voorstel op maat met de juiste prijs voor plaatsing en levering

Producten In De Kijker

Hieronder vindt u een selectie van producten die u zeker niet mag missen. Ontdek de favoriete attracties van Antwerpenaars en ontbreken op uw feest of event!

Ontdek Onze 5 Troeven

Wij beheren onze eigen wagenpark, daarom kunnen wij u een snelle en perfecte levering van onze attracties garanderen in Antwerpen. Het leveren gebeurt door onze eigen mensen die gespecialiseerd zijn in attractieverhuur.

Een attractie zelf opbouwen is helemaal geen sinecure. Daarom komen we bij uw langs in elke stad in Antwerpen met de nodige mankracht voor een correcte op- & afbouw van de attractie. Zo bent u zeker dat alles volgens de regels gebeurt.

Wij zijn flexibel op veel vlakken, bijvoorbeeld zo hebben wij een flexibel aanbod van verschillende attracties, zo is er zeker wel een attractie die bij uw event past. Wij leveren op flexibele tijden zowel overdag als ‘s avonds en zon- & feestdagen in de Antwerpen.

U kunt ons 7 dagen per week en 365 dagen per jaar bereiken. Een attractie huren op zeer korte termijn of last-minute? Geen probleem. Heeft u een spoedgeval? Wij staan voor u klaar met een passende oplossing voor uw probleem!

Omdat niemand echt graag van verborgen kosten houdt, leveren we in bepaalde regio’s gratis, er worden dus geen extra leveringskosten aangerekend bij de huur van een attractie, noch voor de op- & afbouw in Antwerpen.

Exacte Prijs?

Weet u perfect welke attractie u nodig heeft maar wilt u enkel weten hoeveel dit zou kosten? Vraag een gratis offerte aan voor uw attractie(s) in Antwerpen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.