Voetbal Attracties

Home » Verhuur Attracties » Voetbal Attracties

Levendige voetbal attracties huren

Wilt u een opblaasbare voetbal attractie huren? Bij DobbyFun vind je onder andere het levend voetbal spel. Hier bevinden de spelers zich tussen een opblaasbare voetbalarena met ingebouwde goals waarin je kunt scoren. Bind je u samen met uw team vast om een levend voetbalspel te spelen.

Deze attractie kan je plaatsen op zowel een harde- als een zachte ondergrond maar voorzie voldoende plaats. Deze attractie is een echte blikvanger op elk evenement. Onze opblaasbare spellen zijn niet alleen toegankelijk voor de ouderen, wij hebben ook verschillende opblaas attracties voor kinderen!

Neem zeker eens een kijkje bij onze traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Samen met vrienden lachen en plezier maken, de beste ingrediënten voor teambuilding, personeelsfeest of sportdag.

Hieronder alvast een overzicht van onze voetbal attracties geschikt voor binnen & buiten, voor zowel jong als oud. Niet gevonden wat u zocht of u wenst een aangepaste prijsofferte? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw springkasteel.

 • Amusement voor groot & klein

 • Open attracties

 • Inclusief op- en afbouw

 • Huurprijzen vanaf € 370,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

TIP: Op zoek naar een leuke teambuilding, personeelsfeest of sportdag? Combineer dan 6 verschillende opblaasbare attracties zo heeft u meteen een zeskamp voor meerdere teams!

Marc

Voetballen wie doet dit nu niet graag? Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we daarom naast de traditionele voetbalspelen ook meer dan 20 attracties met extra spel & fun elementen. Alle attracties hebben verschillende spelelementen die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Klimspelen– van een eenvoudige klimmuur voor kinderen tot een echte klimtoren voor volwassenen
 • Voetbalspelen- van eenvoudig schieten op een doel tot een echt levend voetbalspel
 • Waterspelen– onze drijvende attracties zijn ideaal voor waterspelletjes in een zwembad
 • Schietspelen– ben jij een echte jager? Test je schietcapaciteiten op één van de schietspelen
 • Vechtspelen– wil je eens figuurlijk op de vuist gaan, kies dan voor een van de verschillende vechtspelen en sla je tegenstander tegen het opblaasbare kussen
 • Teambuildingspelen– door verschillende attracties te combineren kan je een volledige zeskamp opbouwen
 • Rodeospelen – test je behendigheid en finesse op één van de diverse rodeostieren of surfplank, laat zien wie de wilde stier of zee het langst kan bedwingen

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u opblaasbare attracties te huur voor zowel binnen als buiten. De voetbal attractie wordt meestal buiten geplaatst. Deze attractie heeft een grote maatvoering. Er moet hiervoor voldoende beschikbare ruimte aanwezig zijn.

Bij DobbyFun attractieverhuur kunt u een voetbal attractie huren met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Wij staan voor juistheid en correctheid daarom zullen er nooit verborgen kosten bij ons zijn. Bij ons weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde attractie niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Een feest moet een unieke belevenis zijn, daarom doe je best beroep op iemand met kennis van zaken.  Bij DobbyFun attractieverhuur hebben we 20 jaar ervaring in huis. We delen graag onze kennis met u. Onze attracties hebben een hoog speelgehalte, gegarandeerd voor uren vermaak voor jong en oud.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de gehuurde attractie.

Een voetbal attractie huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • combineer spel, fun, sport en entertainment
 • ideaal voor zowel kinderen als volwassenen
 • de buitenlucht is gezond voor elk

Voetbal attracties te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 3 resultaten

 • Speciale Attracties

  Opblaasbare voetbalspel (Living Football)

  370,00 excl. BTW

  Een levend tafelvoetbal huren? Bij dit voetbalspel nemen 2 teams tot 8 spelers per team het tegen elkaar op. Elke deelnemer wordt door middel van de handen aan de stang bevestigd en kan enkel links of rechts bewegen. Net zoals bij een kicker of tafelvoetbalspel.

  Met zijn breedte van 6,50 meter en lengte van 18 meter is dit een grote voetbalattractie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

  Met dit levend voetbalspel is hilariteit gegarandeerd op een zeskamp, feestje, personeelsfeest, sportdag, teamevent of ander groepsgebeuren.

  Bij deze attractie worden 2 ballen geleverd.

 • Springkastelen

  Football 3D: springkasteel met glijbaan & Rode Duivels

  160,00 excl. BTW

  De Football 3D is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de voetbal & de Rode Duivels.

  Met zijn 5,20 bij 5,60 meter heeft dit overdekte springkasteel een zeer mooi springvlak met de Rode Duivels als thema en een voetbal in het midden waar tot 10 kindjes naar hartenlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de buitenzijde ook een glijbaan voor extra glijplezier.

 • Voetbal Attracties

  Shootout: Opblaasbare voetbalgoal

  135,00 excl. BTW

  Een grote voetbalgoal huren? Met dit opblaasbare doel kun je iedereen uitdagen en kijken wie de beste speler of keeper is. Gebruik het doel als voetbalschietschijf waarbij het de kunst is om de bal door een van de gaten te schieten.

  Met zijn breedte van 5 meter en hoogte van 2,5 meter is dit voetbaldoel ideaal voor zowel kinderen als volwassenen die hun balvaardigheid willen testen.

  Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte voetballiefhebbers onder ons. Deze wordt geleverd met 2 voetballen.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.