Interactieve Spelen

Home » Verhuur Attracties » Interactieve Spelen

Ineteractieve spelen huren

Wilt u een interactief spel huren? Interactieve spelen worden niet door iedereen aangeboden en zijn nog niet zo gekend. Ideale spelen om iedereen te verrassen. Onze e-games zijn niet alleen toegankelijk voor kinderen, maar ook voor volwassenen is dit gewoon fun!

Hieronder alvast een overzicht van onze interactieve spelen zowel geschikt voor binnen als buiten, voor zowel jong als oud. Niet gevonden wat u zocht of u wenst een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw interactieve spel.

 • Interactieve spelen voor groot & klein

 • Voor binnen & buiten

 • Inclusief op- en afbouw

 • Huurprijzen vanaf €160,-

 • Gratis levering in régio

TIP: Op zoek naar een leuke interactieve attractie? Ontdek onze interactieve spelen voor uren amusement voor klein en groot!

Marc

Klimmen, klauteren en glijden wie doet dit nu niet graag? Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we daarom naast de traditionele springkastelen ook meer dan 20 opblaasbare attracties met extra spel & fun elementen. Alle attracties hebben verschillende spelelementen die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Klimspelen– van een eenvoudige klimmuur voor kinderen tot een echte klimtoren voor volwassenen
 • Voetbalspelen- van eenvoudig schieten op een doel tot een echt levend voetbalspel
 • Waterspelen– onze drijvende attracties zijn ideaal voor waterspelletjes in een zwembad
 • Schietspelen– ben jij een echte jager? Test je schietcapaciteiten op één van de schietspelen
 • Vechtspelen– wil je eens figuurlijk op de vuist gaan, kies dan voor een van de verschillende vechtspelen en sla je tegenstander tegen het opblaasbare kussen
 • Teambuildingspelen– door verschillende attracties te combineren kan je een volledige zeskamp opbouwen
 • Rodeospelen – test je behendigheid en finesse op één van de diverse rodeostieren of surfplank, laat zien wie de wilde stier of zee het langst kan bedwingen
 • Interactieve spelen – op zoek naar een interactieve game? Kies voor een interactive play system (IPS) die de attractie nog spectaculairder maakt

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u interactieve attracties te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat de meeste attractie spelen heel wat plaats innemen. Zo is onze kleinste attractie 4 op 4 meter en de grootste tot wel 18 op 6,5 meter. Ook verschillen alle attracties in de hoogte, zo is onze klimtoren wel 7 meter hoog! Terwijl een sumospel geen specifieke minimale hoogte vereist.

Bij DobbyFun attractieverhuur kunt u een interactief spel huren met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief alle kosten omdat wij houden van duidelijkheid. Bij ons weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde spel niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, accessoires etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Een feest of event mag niet gaan vervelen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. Onze attracties hebben een hoog interactief speelgehalte, gegarandeerd voor uren vermaak voor jong en oud.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met het gehuurde spel.

Een interactieve attractie of spel huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • Combineer spel, fun, sport en entertainment
 • Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen
 • Kies uit diverse spelmogelijkheden & moeilijkheidsgraden

Interactieve spelen & attracties te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont het enige resultaat

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.