Springkastelen

Home » Verhuur Attracties » Springkastelen

Springkasteel huren

Wilt u een springkasteel huren? Springkastelen zijn dan ook al jaren dé attractie voor kinderen op alle soorten feestjes: verjaardagfeestjes, communiefeesten, babyborrels, trouwfeesten, tuinfeesten en andere gelegenheden, én de manier om kinderen een dagje speelplezier te laten beleven.

Hieronder alvast een overzicht van onze kleine & grote springkastelen te huur. Niet gevonden wat u zocht of wenst u een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw springkasteel.

 • Springplezier voor groot & klein

 • Open & overdekte springkastelen

 • Kies uit +25 modellen

 • Huurprijzen vanaf € 110,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

TIP: Springkastelen zijn niet alleen een uitstekende bron van entertainment voor de kinderen, maar onze overdekte modellen bieden ook bescherming tegen de zon e regen.

Marc

De tijd dat springkastelen enkel geschikt zijn voor kleine of grote kinderen is al lang voorbij. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele kinderattracties verhuur, geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar ook (spring)attracties voor volwassenen. Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesideaal voor de grote kinderen van 9 tot 99 jaar oud.

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u springkastelen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat u voor het kleinste springkasteel van 3 op 4 meter al minimaal 20 m² oppervlakte moet hebben. Een hoogte van 2,5 tot 3 meter is ook vaak vereist. Heeft u binnen niet zoveel ruimte, maar weet u niet meteen welk weer het wordt? Bij DobbyFun kunnen de meest springkastelen overdekt worden. Zo bent u bij regenweer zeker dat kinderen bij regenweer ook nog steeds spelen en amuseren in het springkasteel.

Laat u niet verrassen door extra kosten bij andere verhuurbedrijven van attracties. Bij DobbyFun hebben we daarom all-in prijzen, zo weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde springkasteel niet op te halen, betaalt geen borg en het hoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Bij DobbyFun Attractieverhuur heeft u aan keuze van springkastelen geen gebrek. Kies uit springkastelen van diverse afmetingen & groottes: onze kleine springkastelen van 20 m² tot onze grote springkastelen met obstakels van 6,5 meter op 7 meter.

Naast de maten kunt u ook kiezen uit springkastelen met leuke diverse thema’s. Zorg dan ook dat je een thema kiest dat past bij uw doelgroep & event. Een springkasteel met een Prinsessen of Frozen themadoet het waarschijnlijk niet zo goed op een feestje met alleen maar jongens. Andersom zal een Piraten of Cars springkasteelhet minder goed doen onder de meisjes. Bedenk dus goed of je een springkasteel huurt voor jongens, meisjes of beiden. Zijn er zowel jongens als meiden aanwezig? Kies dan voor een neutraal thema (unisex attracties). Denk hierbij aan een Jungle of Bos thema, Minion, SpongeBobof een traditioneel kasteel met dieren zoals een konijn, krokodil, vissen, leeuw, aap, muis, tijger.

Een feest of event mag nooit in het water vallen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de attractie.

Een springkasteel huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • Ideaal om kinderen urenlang zoet te houden
 • Geen lawaai of rommel binnen
 • De buitenlucht is gezond voor kinderen
 • Een springkasteel is voor alle leeftijden
 • Ook bij slecht weer dankzij de overkappingen

Springkastelen te huur in ons assortiment

Product Filter

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

 • Hindernisbanen

  Activity Center Jungle – Activiteiten Attractie

  370,00 excl. BTW

  De Activity Center Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met verschillende spelactiviteiten.

  Dit opblaasbare springkasteel bestaat uit 3 verschillende compartimenten allemaal in de jungle thema.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige dieren zoals een zebra en olifant, alsook boxen met één van de andere wilde dieren.

  Een glijbaan en groot springkasteel maken de opblaasbare jungle compleet.

  Met zijn 4,00 bij 12,00 meter is dit een zeer groot springkasteel of moeten we zeggen echte jungle waar tot 25 kinderen zich kunnen uitleven.

 • Glijbanen

  Pirate Activitiy Center: piraten springkasteel met glijbaan

  190,00 excl. BTW

  Het Pirate Activity Center is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in het thema van de piraten.

  Met zijn 5,00 bij 6,00 meter en 2,70 meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Piraten figuren met een 3D-print waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen, klimmen & glijden.

 • Hindernisbanen

  Multiplay Raindrops met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  De Multiplay Raindrops is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met regendruppels.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige obstakels, hoe kan het ook anders in de vorm van regendruppels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een zeer groot en vooral kleurrijk springkasteel waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven.

  Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Hindernisbanen

  Multiplay Kasteel met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  Het Multiplay Kasteel is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met diverse spelen. Naast het gewone springen kan men ook klimmen, glijden, kruipen en boxen in één enkele attractie dankzij de verschillende aanwezige obstakels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een compleet speeleiland waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Springkastelen

  Springkasteel Big Tiger – springkasteel 6×7

  175,00 excl. BTW

  Springkasteel Big Tiger is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in ons dierenthema in de vorm van een tijger.

  Met zijn 6,00 bij 7,00 meter is dit een klassiek springkasteel een zeer mooi springvlak, ideaal voor binnen en buiten!

  Het grote hoofd van de tijger vooraan maken dit grote springkasteel niet alleen aantrekkelijk voor kinderen maar u heeft ook meteen een eyecatcher op uw feest.

 • Springkastelen

  Kingdom Castle: opblaasbaar ridderkasteel

  170,00 excl. BTW

  De Kingdom Castle is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in de vorm van een écht kasteel.

  Met zijn 5,20 bij 5,45 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met diverse openingen waar de ridders en prinsessen het kasteel kunnen betreden.

  Tot 16 kinderen kunnen naar hartenlust ridder en prinses spelen! Dit grote opblaasbaar ridderkasteel heeft enkele prachtige beschilderingen, échte torens en natuurlijk metershoge omwallingen.

 • Hindernisbanen

  Bumpy Bunny: springkasteel met konijn

  170,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van een konijn.

  Met zijn 4,50 bij 7,30 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met een reuze konijn centraal als obstakel.

  Tot 15 dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen rond het schattige konijn!

 • Springkastelen

  Bumpy Minion: springkasteel met obstakel

  170,00 excl. BTW

  De Bumpy Minion is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de personnages uit de Minions-film.

  Met zijn 6,00 bij 4,00 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met de belangrijkste Minion figuren op de zuilen en zelfs een reuze Minion obstakel/hindernis aan de binnenkant.

  Tot 15 Minion liefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen!

 • Springkastelen

  Cowboy & Indian: Springkasteel Wilde Westen

  160,00 excl. BTW

  De Cowboy & Indian is een opblaasbaar springkasteel met diverse obstakels & glijbaan in het Wilde Westen-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan de binnenzijde van deze opblaasbare attractie ook het hoogtepunt… Een glijbaan naar de buitenzijde.

  Met zijn 5,00 bij 5,50 meter en 3,65 meter hoog is dit een perfect springkasteel waar tot 10 kinderen zich kunnen uitleven. Een springkasteel met hindernissen en glijbaan biedt de cowboy en indianen heel wat mogelijkheden om te spelen. Wie komt er als eerste naar beneden en mag zich dé cowboy of cowgirl van de dag noemen? Natuurlijk is er ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Springkastelen

  Football 3D: springkasteel met glijbaan & Rode Duivels

  160,00 excl. BTW

  De Football 3D is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van de voetbal & de Rode Duivels.

  Met zijn 5,20 bij 5,60 meter heeft dit overdekte springkasteel een zeer mooi springvlak met de Rode Duivels als thema en een voetbal in het midden waar tot 10 kindjes naar hartenlust kunnen springen.

  Als kers op de taart vinden we aan de buitenzijde ook een glijbaan voor extra glijplezier.

 • Springkastelen

  Alligator Springkasteel 4×7

  160,00 excl. BTW

  Het Alligator springkasteel is een groot springkasteel met een ruime instap en opblaasbare zijwanden.

  Laat je vooral verrassen door de verschillende speelactiviteiten zoals een groot aanloopkussen, klimmuur, glijbaan, obstakels, doorkruipgaten.

  Met zijn 4,00 bij 6,80 meter is dit een groot springkasteel waar tot 10 kinderen verschillende uitdagingen wachten. De prachtige schilderingen zijn een streling voor het oog.

 • Springkastelen

  Mouse Diddl springkasteel met glijbaan

  160,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van Diddl de muis, met zijn reusachtige voeten en de typische tuinbroek. Met zijn 5,00 bij 6,40 meter heeft dit een springkasteel een zeer mooi springvlak.

  Tot 10 Diddl fans kunnen naar hartenlust uren springen met hun muis held ! Als kers op de taart vinden we aan de zijkant ook een glijbaan.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.