Speciale Attracties

Home » Verhuur Attracties » Speciale Attracties

Bent u op zoek naar een speciale attractie? Bij DobbyFun.be vind u naast de traditionele attracties zoals springkastelen, hindernisbanen, ballenbaden en glijbanen ook speciale attracties.

Bent u dus op zoek naar een echte eye-catcher voor uw event of feest? Geen probleem, hieronder vindt u een selectie van onze meest spectaculaire, extreme en grootste attracties die u niet overal kunt terugvinden te huur!

Spectaculaire attracties huren

De attracties van DobbyFun attractieverhuur zijn opvallend, sportief en spectaculair. In de loop der jaren zijn wij er in geslaagd om de meest waanzinnige attracties zelf in huis te halen! Omdat een groot deel van onze attracties (deels) opblaasbaar zijn, zijn ze mobiel en makkelijk op locatie te plaatsen. Zo haalt u bijvoorbeeld zonder moeite een klimmuur in huis!

Veilige attracties huren

Bij DobbyFun kunt u uitsluitend attracties huren van professionele kwaliteit & Europese makelij. Veiligheid staat bij DobbyFun hoog in het vaandel. Iedere attractie die in de verhuur zit voldoet aan de wettelijke normen en heeft een eigen certificaat van goedkeuring. Waar nodig worden de attracties begeleid door een van onze ervaren begeleiders. Voor het huren van een veilige klimmuur, bungee trampoline, rodeo surf, slingerbal of andere spectaculaire attractie bent u bij DobbyFun dus aan het juiste adres.

Speciale attracties te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 6 resultaten

 • Speciale Attracties

  Bungee Trampoline

  700,00 excl. BTW

  De Bungee Trampoline is zoals zijn naam doet vermoeden een trampoline met bungy elastiek of koord waar kinderen vastgemaakt in een harnas veilig meer dan één meter kunnen springen en salto’s kunnen maken op hun individuele trampoline.

  Deze attractie bestaat uit 4 verschillende trampolines inclusief 4u begeleiding en is gekend als echte blikvanger op elke kermis, braderie of event.

  Met zijn 11 meter op 11 meter en 8 meter hoog is dit een grote attractie waar tot 4 kinderen tegelijk kunnen springen en tuimelingen kunnen maken. Bij het verhuur van de bungee trampoline voorzien wij ook 2 begeleiders gedurende 4u om alles veilig te laten verlopen.

  Op deze trampoline kunnen de kids al hun energie kwijt en kunnen ze hun behendigheid testen op hun eigen tempo.

 • Speciale Attracties

  Climbing Wall: Mobiele Klimtoren

  700,00 excl. BTW

  De Climbing Wall is zoals zijn naam doet vermoeden een toren waar je kan opklimmen. Voor kinderen een ideale uitdaging om de top te bereiken en om af te geraken van hun hoogtevrees.

  Bij deze klimtoren worden de kinderen bijgestaan door 2 ervaren experts gedurende 4u, die de kinderen helpen en op een veilige manier vastmaken zodat er zeker geen ongelukken gebeuren.

  Met zijn 2.30 op 7.30 meter is deze klimtoren ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Deze klimtoren kan gebruikt worden door 4 kinderen gelijktijdig. Deze attractie wordt aangeraden om te gebruiken indien het niet regent. Wie bereikt als eerste de top van deze klimtoren en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig attractie voor de echte durvers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Surf: Mechanisch surfbord

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Surf is zoals zijn naam doet vermoeden een mechanisch surfbord, vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier. Deze opblaasbare attractie bestaat uit een surfbord en een grote valruimte.

  Deze attractie is een veilige en leuke manier om pret te beleven voor de speler als voor de bezoekers. Mede omdat de attractie kan bestuurd worden aan de hand van een controller.

  Met zijn 5 diameter is deze attractie ideaal voor jong en oud en is er valruimte voldoende voorzien. Dit is het enige surfbord in de wereld waar men niet nat wordt of waar men niet in de zee beland. Een geweldige opblaasbare attractie voor de mensen die houden van een uitdaging.

  Kan jij de uitdaging aan om op de surfplank te blijven staan? De Rodeo Surf zal er alles aan doen dat de hoge golven moeilijk te nemen zijn. Ben jij de echte rodeo surfer?

 • Opblaasbare Attracties

  Slingerbal Attractie (Extreme Demolition)

  370,00 excl. BTW

  Ben je klaar voor een extreme attractie? De Extreme Demolition is zoals zijn naam doet vernoemen een attractie waar men de andere 4 tegenstanders met een bal van hun plateau moet slingeren. Wie als laatste op zijn voetstuk blijft staan, heeft gewonnen.

  Een zotte attractie met zowel een sportief, uitdagen den vooral groot fun-gehalte, gebaseerd op het oude ‘kegelspel′, waarbij je zelf de kegel bent. Met dit spel haal je zeker de aandacht tijdens uw activiteit en/of evenement! Al met al een vrolijk behendigheidsspel voor jong en oud.

 • Speciale Attracties

  Opblaasbare voetbalspel (Living Football)

  370,00 excl. BTW

  Een levend tafelvoetbal huren? Bij dit voetbalspel nemen 2 teams tot 8 spelers per team het tegen elkaar op. Elke deelnemer wordt door middel van de handen aan de stang bevestigd en kan enkel links of rechts bewegen. Net zoals bij een kicker of tafelvoetbalspel.

  Met zijn breedte van 6,50 meter en lengte van 18 meter is dit een grote voetbalattractie geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

  Met dit levend voetbalspel is hilariteit gegarandeerd op een zeskamp, feestje, personeelsfeest, sportdag, teamevent of ander groepsgebeuren.

  Bij deze attractie worden 2 ballen geleverd.

 • Interactieve Spelen

  Interactieve Boarding: Opblaasbaar Interactief Spel

  250,00 excl. BTW

  De Interactieve Boarding is zoals zijn naam doet vermoeden een opblaasbaar spel waar er heel veel interactie van de spelers wordt gevraagd. Het is de bedoeling om een tegenstander uit te dagen en zo veel mogelijk punten te verzamelen.

  Wie heeft de snelste reflexen en kan de juiste keuzes maken is de winnaar.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.