Regenboog

Home » Verhuur Attracties » Regenboog
Regenboog thema: spelen & attractieverhuur voor regenboog themafeest, event of party

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in het regenboog thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huurvolledig in het thema van de regenboogkleuren.

Een regenboog blijft iets magisch. Zeker voor de kleintjes is het een feestje om een regenboog te kunnen zien. Waar komen al die mooie kleurtjes vandaan? En waar is het begin en het einde van de regenboog? Het blijft een mysterie… Misschien dat het daarom een heel populair thema is voor kinderfeestjes.

Kinderen, maar ook volwassenen zijn dol op regenbogen.Deze gekleurde boog staat in vele culturen symbool voor hoop en bescherming van de goden. Anderen mythen beweren dat er aan het iende van de regenboog een pot met goud staat…

Met de onderstaande attracties en spelen ben je volledig in de regenboog sfeer dankzij onze kleurrijke attracties & spelen. Ideaal voor een piratenthema feest, verjaardag,kinderfeestje, party, teambuildingvoor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, peuters tot volwassenen

Product Filter

Toont alle 3 resultaten

 • Hindernisbanen

  Multiplay Raindrops met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  De Multiplay Raindrops is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met regendruppels.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige obstakels, hoe kan het ook anders in de vorm van regendruppels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een zeer groot en vooral kleurrijk springkasteel waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven.

  Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Hindernisbanen

  Multiplay Kasteel met diverse obstakels

  185,00 excl. BTW

  Het Multiplay Kasteel is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met diverse spelen. Naast het gewone springen kan men ook klimmen, glijden, kruipen en boxen in één enkele attractie dankzij de verschillende aanwezige obstakels.

  Met zijn 5,20 bij 7,00 meter is dit een compleet speeleiland waar tot 16 kinderen zich kunnen uitleven. Dankzij de overkapping kunnen de kinderen ook bij regenweer nog blijven genieten van deze opblaasbare attractie met obstakels.

 • Hindernisbanen

  Tunnel Caterpillar: Kruiptunnel

  150,00 excl. BTW

  De Kruip Rups is zoals zijn naam doet vermoeden een rups waar de kinderen kunnen in kruipen, lopen, springen en volledig hun energie in kwijt kunnen.
  Deze eyecatcher is een opblaasbare attractie in de vorm van een rups met allemaal spelelementen.

  Deze attractie zijn veiligheid is gewaarborgd door de voorziene ramen, een nooduitgang en verschillende ventilatieroosters. Niets is zo leuk en spannend voor de kids als door een tunnel klimmen, glijden en rennen. De ontdekkingstocht doorheen de tunnel zorgt voor een onvergetelijke ervaring op elk evenement.

  Met zijn 10x 1,3 meter is deze attractie ideaal voor de avonturiers onder ons. Deze overdekte hindernispiste is ideaal voor kinderen tussen 2 en 8 jaar.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.