Opblaasbare Attracties

Home » Verhuur Attracties » Opblaasbare Attracties

Opblaasbare attracties huren

Wilt u een opblaasbare attractie huren? Opblaasbare attracties zoals glijbanen, klimtorens obstakelbanen, springkastelen en andere attracties doen elk evenement opleven. Onze opblaasbare spellen zijn niet alleen toegankelijk voor de allerkleinsten, wij hebben ook verschillende opblaas attracties voor volwassenen!

Hieronder alvast een overzicht van onze opblaasbare spelenzowel geschikt voor binnenals buiten, voor zowel jong als oud. Niet gevonden wat u zocht of u wenst een aangepaste prijs? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw opblaasbare attractie.

 • Opblaasattracties voor groot & klein

 • Open & overdekte attracties

 • Inclusief op- en afbouw

 • Huurprijzen vanaf €160,-

 • Gratis levering in régio

TIP: Op zoek naar een leuke teambuilding of sportdag? Combineer dan 6 verschillende opblaasbare attracties zo heeft u meteen een zeskamp voor meerdere teams!

Marc

Klimmen, klauteren en glijden wie doet dit nu niet graag? Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we daarom naast de traditionele springkastelen ook meer dan 20 opblaasbare attracties met extra spel & fun elementen. Alle attracties hebben verschillende spelelementen die we graag voor u op een rijtje zetten:

 • Klimspelen– van een eenvoudige klimmuur voor kinderen tot een echte klimtoren voor volwassenen
 • Voetbalspelen- van eenvoudig schieten op een doel tot een echt levend voetbalspel
 • Waterspelen– onze drijvende attracties zijn ideaal voor waterspelletjes in een zwembad
 • Schietspelen– ben jij een echte jager? Test je schietcapaciteiten op één van de schietspelen
 • Vechtspelen– wil je eens figuurlijk op de vuist gaan, kies dan voor een van de verschillende vechtspelen en sla je tegenstander tegen het opblaasbare kussen
 • Teambuildingspelen– door verschillende attracties te combineren kan je een volledige zeskamp opbouwen
 • Rodeospelen – test je behendigheid en finesse op één van de diverse rodeostieren of surfplank, laat zien wie de wilde stier of zee het langst kan bedwingen
 • Interactieve spelen – op zoek naar een interactieve game? Kies voor een interactive play system (IPS) die de attractie nog spectaculairder maakt

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u opblaasbare attracties te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat de meeste attractie spelen heel wat plaats innemen. Zo is onze kleinste attractie 4 op 4 meter en de grootste tot wel 18 op 6,5 meter. Ook verschillen alle attracties in de hoogte, zo is onze klimtoren wel 7 meter hoog! Terwijl een sumospel geen specifieke minimale hoogte vereist.

Bij DobbyFun attractieverhuur kunt u een opblaasbare attractie huren met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief alle kosten omdat wij houden van duidelijkheid. Bij ons weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde attractie niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, accessoires etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Een feest of event mag niet gaan vervelen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak. Onze attracties hebben een hoog speelgehalte, gegarandeerd voor uren vermaak voor jong en oud.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de gehuurde attractie.

Een opblaasbare attractie huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • Combineer spel, fun, sport en entertainment
 • Ideaal voor zowel kinderen als volwassenen
 • Kies uit diverse spelelementen: water, klimmen, shotten, schieten, lopen, vechten, …
 • De buitenlucht is gezond voor elk

Opblaasbare spelen & attracties te huur in ons assortiment

Product Filter

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

 • Opblaasbare Attracties

  Soft Play: Indoor Speeltuin Huren

  495,00 excl. BTW

  Soft Play is zoals zijn naam doet vermoeden een speciale opblaasbaar attractie, volledig veilig en super leuk voor kids tot 5 jaar.

  In deze attractie zijn geen harde objecten te vinden. De peuters, kleuters of dreumes kunnen de attractie enkel betreden en of verlaten via een veilige poort. Op deze manier kunnen kinderen zich niet bezeren en veilig plezier maken.

  Met zijn 5 meter op 10 meter is dit een zeer groot en vooral opvallende opblaasbare attractie waar kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zich kunnen vermaken. Deze attractie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 • Opblaasbare Attracties

  Air Carrousel: Draaimolen huren

  450,00 excl. BTW

  De Air Carrousel of ook wel anders genaamd de draaiende paddenstoel is zoals zijn naam doet vermoeden een rups die draait rond een paddenstoel. Bij deze minder actieve attractie kunnen kleuters en peuters rustig genieten van het ronddraaien op een heel bijzondere draaimolen.
  Deze attractie is op elk evenement een ware blikvanger!

  Met zijn 3,6 diameter is deze attractie compact in gebruik. Deze draaimolen is te gebruiken tot 12 kids tegelijkertijd. Voor de veiligheid van de kinderen voorzien wij telkens een animator gedurende 4 uur om de attractie te bedienen!

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Surf: Mechanisch surfbord

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Surf is zoals zijn naam doet vermoeden een mechanisch surfbord, vergelijkbaar met een rodeostier maar dan met een surfplank i.p.v. een stier. Deze opblaasbare attractie bestaat uit een surfbord en een grote valruimte.

  Deze attractie is een veilige en leuke manier om pret te beleven voor de speler als voor de bezoekers. Mede omdat de attractie kan bestuurd worden aan de hand van een controller.

  Met zijn 5 diameter is deze attractie ideaal voor jong en oud en is er valruimte voldoende voorzien. Dit is het enige surfbord in de wereld waar men niet nat wordt of waar men niet in de zee beland. Een geweldige opblaasbare attractie voor de mensen die houden van een uitdaging.

  Kan jij de uitdaging aan om op de surfplank te blijven staan? De Rodeo Surf zal er alles aan doen dat de hoge golven moeilijk te nemen zijn. Ben jij de echte rodeo surfer?

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Corral: rodeostier vierkant

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een rodeostier.

  Neem plaats op onze Rodeostier en zie hoelang u kunt blijven zitten, want onze stier wordt wilder en wilder.

  Deelnemers zijn altijd verzekerd van een zachte landing doordat het omringd is door een opblaasbare kussen van 5 op 5 meter.

  Een superleuke attractie voor jong en oud, zeer gegeerd en gegarandeerd een succes op elk feest. Om alles extra veilig te laten verlopen voorzien wij een animator/begeleider voor 4 uur om deze attractie te bedienen.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull: mechanische stier

  450,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull is zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stier. Wie is de beste cowboy of cowgirl en blijft het langst zitten op deze wilde stier? Deze attractie is geschikt voor zowel voor jong als oud door de regelbare snelheid & moeilijkheid van op afstand.

  Met zijn diameter van 5 meter is deze rodeostier met valkussen ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen van 99 jaar oud. Wie blijft het langste zitten op deze losgeslagen mechanische rodeostier?

  Onze rodeo stier staat te popelen om u en uw gasten van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Opblaasbare Attracties

  Piratenschip Schietspel (Pirate Shooting Combo)

  370,00 excl. BTW

  Verover de zeven zeeën als een echte piraat. Deze opblaasbare attractie heeft niet alleen een springgedeelte maar ook een klautermuur en als klap op de vuurpijl 2 luchtkanonnen. De kinderen kunnen dus niet alleen naar hartenlust springen maar ook klimmen, glijden en schieten in een echt piratenschip.

  Met zijn breedte van 4,20 meter en lengte van 8,50 meter is dit een groot opblaasbaar piratenschip. Op de mast zit een grote 3D piraat die alle aandacht naar zich toe trekt. Kinderen raken maar niet uitgespeeld op de Pirate Shooting Combo…

 • Opblaasbare Attracties

  Slingerbal Attractie (Extreme Demolition)

  370,00 excl. BTW

  Ben je klaar voor een extreme attractie? De Extreme Demolition is zoals zijn naam doet vernoemen een attractie waar men de andere 4 tegenstanders met een bal van hun plateau moet slingeren. Wie als laatste op zijn voetstuk blijft staan, heeft gewonnen.

  Een zotte attractie met zowel een sportief, uitdagen den vooral groot fun-gehalte, gebaseerd op het oude ‘kegelspel′, waarbij je zelf de kegel bent. Met dit spel haal je zeker de aandacht tijdens uw activiteit en/of evenement! Al met al een vrolijk behendigheidsspel voor jong en oud.

 • Hindernisbanen

  Activity Center Jungle – Activiteiten Attractie

  370,00 excl. BTW

  De Activity Center Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met verschillende spelactiviteiten.

  Dit opblaasbare springkasteel bestaat uit 3 verschillende compartimenten allemaal in de jungle thema.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige dieren zoals een zebra en olifant, alsook boxen met één van de andere wilde dieren.

  Een glijbaan en groot springkasteel maken de opblaasbare jungle compleet.

  Met zijn 4,00 bij 12,00 meter is dit een zeer groot springkasteel of moeten we zeggen echte jungle waar tot 25 kinderen zich kunnen uitleven.

 • Opblaasbare Attracties

  Rodeo Bull Kids: kinder rodeostier

  350,00 excl. BTW

  De Rodeo Bull Kidsis zoals zijn naam doet vernoemen een mechanische stierop maat van kinderen.

  Een veilige attractie voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar dankzij het grote opblaasbare kussen waardoor de stier omringd is. Daarnaadt voorzien we ook in de prijs een begeleider die 4u de kinderrodeostier bedient.

  Onze kinder rodeo stier staat te popelen om de allerkleinsten veilig van zijn rug af te gooien. Onze rodeo stier is “state of the art” en voorzien van een prachtig geanimeerd valkussen, want de mooiste en leukste rodeostier huurt u alleen bij DobbyFun!

 • Opblaasbare Attracties

  Palmboom klimtoren

  295,00 excl. BTW

  De Climbing Palm Tree is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare klimattractie in de vorm van een palmboom.

  Klimmen op deze opblaasbare klimtoren is tevens heel veilig, door de zachte rand en kussens.

  Op deze klimtoren kunnen 4 durvers (kinderen of volwassenen) tegelijk klimmen, de klimboom heeft een diameter van 7,5 meter en een hoogte van 4,5 meter.

  Wie bereikt als eerste de top van deze palmboom en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte jungle liefhebbers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Pyramide klimtoren

  295,00 excl. BTW

  De Climbing Pyramid is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare klimtoren in de vorm van een pyramide.

  Een veilige manier om tot wel 4 kinderen tegelijkertijd te laten klimmen dankzij het opblaasbare kussen en de muren als valbescherming.

  Met zijn diamter van 7,5 meter en hoogte van 4,5 meter is deze klimtoren ideaal voor kinderen vanaf 6 jaar.

  Wie bereikt als eerste de top van deze pyramide en geniet van het uitzicht daarboven. Een geweldig opblaasbare attractie voor de echte klimmers onder ons.

 • Opblaasbare Attracties

  Elastarun / Bungeerun

  275,00 excl. BTW

  De Elastarun / Bungeerun is zoals zijn naam doet vernoemen een sportieve attractie met bungee elastiek waarbij 2 spelers zo snel mogelijk naar voren moeten rennen. Laat je door niets en niemand tegenhouden en win van het elastiek en je tegenstander.

  Wie het blokje het verst kleeft in de Bungee Run krijgt de punten. Maar let op: het elastiek van de Bungee Run geeft zich niet zomaar gewonnen… Zet je dus schrap en haal voor de Bungee Run de Usain Bolt in je naar boven!

  Met zijn 9,75 bij 3,35 meter is dit een zeer grote en vooral opvallende attractie geschikt voor deelnemers vanaf 10 jaar. Ideaal voor teambuildings, evenementen, sportdagen, vrijgezellenfeestjes, …

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.