Glijbanen

Home » Verhuur Attracties » Glijbanen

Glijbaan huren

Wilt u een opblaasbare glijbaan huren? Opblaasbare glijbanen zijn een heel leuke en opvallende aanvulling voor grote evenementen. Ze vormen een spectaculair centraal punt voor elk evenement, waar de kinderen zich uren op kunnen amuseren, en zijn een perfecte aanvulling op onze springkastelen.

Hieronder alvast een overzicht van onze grote & reuze glijbanen & springkastelen met glijbaan te huur. Niet gevonden wat u zocht of wenst u een aangepaste prijsofferte? Aarzel niet om ons te contacteren of vraag een offerte aan voor uw glijbaan.

 • Klim- glijplezier voor groot & klein

 • Open & overdekte glijbanen

 • Inclusief op- en afbouw

 • Huurprijzen vanaf € 175,-

 • Gratis levering in bepaalde régio’s

glijbanen huren in België

TIP: Combineer glij-, klim- en springplezier dankzij onze springkastelen met glijbaan combinatie.

Marc

Niets is zo leuk als van een grote hoogte naar beneden glijden. Bij DobbyFun Attractieverhuur hebben we naast de traditionele opblaasbare glijbanen zoals de Schoen, Konijnen, Minion Slide en Haai hebben we ook multiplay glijbanen met bijvoorbeeld ook een springgedeelte of wat dacht u van een hindernissenbaan met geïntegreerde glijbaan.

Neem gerust een kijkje bij onze hindernisbanen, opblaasbare spelenen speciale attractiesvoor attracties met meer klim- en glijmogelijkheden.

Bij DobbyFun Attractieverhuur vindt u glijbanen te huur voor zowel binnen als buiten. U moet er wel rekening mee houden dat de meeste glijbanen veel langer zijn dan een traditioneel springkasteel. De kleinste glijbanen zijn al gauw 7 meter lang en minimaal 2,5 meter breed. Wanneer u niet zoveel plaats heeft dan kunt u steeds kiezen voor een combi springkasteel met geïntegreerde glijbaan. Mag het iets meer zijn? Kies dan voor één van onze hindernisbanen met slides.

Bij DobbyFun attractieverhuur kunt u een glijbaan huren met de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Hierdoor zijn alle prijzen weergegeven inclusief alle kosten omdat wij houden van duidelijkheid. Bij ons weet u wat u kunt verwachten; u hoeft het bestelde glijbaan niet op te halen, betaalt geen borg en het behoeft door u niet opgebouwd en afgebouwd te worden. Daarnaast zullen er geen kosten bijkomen voor bijvoorbeeld een verlengsnoer, etc. Kortom de prijs op de site is ook de prijs die u betaalt. Voor de meeste regio’s in Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant betaalt u ook geen transportkosten!

Een feest of event mag nooit in het water vallen, daarom doet u beter beroep op een spécialist. Bij DobbyFun attractieverhuur laten we daarom niets aan het toeval over, met 20 jaar ervaring kennen wij de kneepjes van het vak.

Bij elke verhuur zorgen wij voor de levering, de plaatsing en het ophalen, en zorgen voor een woordje uitleg over de juiste omgang met de attractie.

Een glijbaan huren heeft verschillende voordelen die we graag even op een rijtje zetten voor u!

 • Combineer glij & klimplezier
 • Ideaal om kinderen urenlang zoet te houden
 • Geen lawaai of rommel binnen
 • De buitenlucht is gezond voor kinderen
 • Een glijbaan is voor jong & oud

Glijbanen te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont alle 6 resultaten

 • Glijbanen

  Shoe Slide: Schoen Glijbaan

  395,00 excl. BTW

  De Shoe Slide is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare glijbaan in de vorm van een schoen.

  Met zijn 8 bij 5 meter heeft deze glijbaan een zeer mooi klim- & glijvlak. De schoen met dak, veters maken van deze attractie een echte blikvanger.

 • Glijbanen

  Active Shark Slide: Haai Glijbaan

  370,00 excl. BTW

  De Active Shark Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewone opblaasbare glijbaan. Met zijn 4,10 bij 12,00 meter en hoogte van 6 meter heeft deze glijbaan een zeer mooi klim- & glijvlak.

  De reuzengrote 3D haai met tanden & ogen maken van deze attractie echt bangelijk en enkel toegankelijk voor de echte durvers onder ons.

  De kinderen zullen elkaar uitdagen om deze glijbaan via zijn grote tanden binnen te gaan. De mond gaat automatisch open. Een heel leuk ontwerp dat voor gewaagde foto’s zorgt.

 • Glijbanen

  Octopus Slide: Inktvis Glijbaan

  300,00 excl. BTW

  De Octopus Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewone opblaasbare glijbaan. Trotseer de koning van de zee! Met zijn 11 bij 11 meter heeft deze attractie 2 glijbanen met dus 2 zeer mooie klim- & glijvlakken.

  De Inktvis glijbaan steekt met zijn 4,5 meter hoogte met kop en schouders boven alles en iedereen uit. Ideaal voor grote evenementen of wanneer er extra veel kinderen zijn. Geschikt voor gebruik tot 20 kinderen.

 • Glijbanen

  Pirate Activitiy Center: piraten springkasteel met glijbaan

  190,00 excl. BTW

  Het Pirate Activity Center is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in het thema van de piraten.

  Met zijn 5,00 bij 6,00 meter en 2,70 meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Piraten figuren met een 3D-print waar tot 15 kindjes naar hartenlust kunnen springen, klimmen & glijden.

 • Glijbanen

  Rabbit Slide: Konijnen Glijbaan

  185,00 excl. BTW

  De Rabbit Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewone opblaasbare glijbaan.

  Met zijn 2,50 bij 7,00 meter heeft deze glijbaan een zeer mooi klim- & glijvlak.

  De twee grote 3D konijnen met hoed en oren maken van deze attractie een echte blikvanger.

 • Glijbanen

  Minion Slide: glijbaan met Minion figuren

  175,00 excl. BTW

  De Minion Slide is zoals zijn naam doet vernoemen een glijbaan in het thema van de personages uit de Minions-film.

  Met zijn 4,50 bij 7,00 meter en 6,00 meter hoog heeft deze glijbaan een zeer mooie glijbaan en klimmuur met de belangrijkste Minion figuren Kevin, Stuart en Bob in 3D waar tot 12 kindjes naar hartenlust kunnen klimmen & glijden.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.