Dieren

Dieren thema: spelen & attractieverhuur voor dierenfeest, event of party

Heeft u binnenkort een party, feest of event gepland in een dieren thema? Geen probleem, bij DobbyFun hebben we binnen- en buitenattracties of spelen te huur volledig in het thema van dieren.

Het maakt niet uit welke dieren die u zoekt circusdieren, zeedieren, boederijdieren, dierentuin- of wilde dieren zijn slecht enkele van de dieren die te vinden zijn op onze attracties of spelen!

De onderstaande attracties en spelen zijn ideaal voor een themafeest of avond, activiteiten, verjaardagcommunie, lentefeest, kinderfeestjeschoolfeest, surpriseparty, teambuilding voor zowel binnen als buiten en alle leeftijden van kinderen, dreumes, peuters tot volwassenen.

Product Filter

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond

 • Opblaasbare Attracties

  Soft Play: Indoor Speeltuin Huren

  495,00 excl. BTW

  Soft Play is zoals zijn naam doet vermoeden een speciale opblaasbaar attractie, volledig veilig en super leuk voor kids tot 5 jaar.

  In deze attractie zijn geen harde objecten te vinden. De peuters, kleuters of dreumes kunnen de attractie enkel betreden en of verlaten via een veilige poort. Op deze manier kunnen kinderen zich niet bezeren en veilig plezier maken.

  Met zijn 5 meter op 10 meter is dit een zeer groot en vooral opvallende opblaasbare attractie waar kinderen van verschillende leeftijdscategorieën zich kunnen vermaken. Deze attractie kan zowel binnen als buiten gebruikt worden.

 • Opblaasbare Attracties

  Air Carrousel: Draaimolen huren

  450,00 excl. BTW

  De Air Carrousel of ook wel anders genaamd de draaiende paddenstoel is zoals zijn naam doet vermoeden een rups die draait rond een paddenstoel. Bij deze minder actieve attractie kunnen kleuters en peuters rustig genieten van het ronddraaien op een heel bijzondere draaimolen.
  Deze attractie is op elk evenement een ware blikvanger!

  Met zijn 3,6 diameter is deze attractie compact in gebruik. Deze draaimolen is te gebruiken tot 12 kids tegelijkertijd. Voor de veiligheid van de kinderen voorzien wij telkens een animator gedurende 4 uur om de attractie te bedienen!

 • Hindernisbanen

  Dobbyrun 1: Jungle Hindernisbaan

  370,00 excl. BTW

  De Dobbyrun 1 is een opblaasbare hindernisbaan met diverse obstakels in het Jungle-thema.

  Naast de verschillende obstakels die overwonnen moeten worden vinden we aan het einde van de baan ook het hoogtepunt van deze attractie… Een hoge klimmuur die bedwongen moet worden om daarna naar beneden te glijden van de brede glijbaan.

  Met zijn 4,00 bij 14,00 meter is dit een zeer ruim en vooral kleurrijke hindernisbaan waar tot 16 kinderen maar ook volwassenen zich kunnen uitleven.

  Een hindernisbaan biedt heel wat mogelijkheden om te spelen, zoals bijvoorbeeld een wedstrijdje ” om het snelst”, maar biedt ook plaats om het gewone springplezier te beleven zoals bij een traditioneel springkasteel.

 • Glijbanen

  Active Shark Slide: Haai Glijbaan

  370,00 excl. BTW

  De Active Shark Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewone opblaasbare glijbaan. Met zijn 4,10 bij 12,00 meter en hoogte van 6 meter heeft deze glijbaan een zeer mooi klim- & glijvlak.

  De reuzengrote 3D haai met tanden & ogen maken van deze attractie echt bangelijk en enkel toegankelijk voor de echte durvers onder ons.

  De kinderen zullen elkaar uitdagen om deze glijbaan via zijn grote tanden binnen te gaan. De mond gaat automatisch open. Een heel leuk ontwerp dat voor gewaagde foto’s zorgt.

 • Hindernisbanen

  Activity Center Jungle – Activiteiten Attractie

  370,00 excl. BTW

  De Activity Center Jungle is zoals zijn naam doet vernoemen een opblaasbare attractie met verschillende spelactiviteiten.

  Dit opblaasbare springkasteel bestaat uit 3 verschillende compartimenten allemaal in de jungle thema.

  Naast het gewone springen kan men ook spelen met de aanwezige dieren zoals een zebra en olifant, alsook boxen met één van de andere wilde dieren.

  Een glijbaan en groot springkasteel maken de opblaasbare jungle compleet.

  Met zijn 4,00 bij 12,00 meter is dit een zeer groot springkasteel of moeten we zeggen echte jungle waar tot 25 kinderen zich kunnen uitleven.

 • Glijbanen

  Octopus Slide: Inktvis Glijbaan

  300,00 excl. BTW

  De Octopus Slide is zoals zijn naam doet vernoemen meer dan een gewone opblaasbare glijbaan. Trotseer de koning van de zee! Met zijn 11 bij 11 meter heeft deze attractie 2 glijbanen met dus 2 zeer mooie klim- & glijvlakken.

  De Inktvis glijbaan steekt met zijn 4,5 meter hoogte met kop en schouders boven alles en iedereen uit. Ideaal voor grote evenementen of wanneer er extra veel kinderen zijn. Geschikt voor gebruik tot 20 kinderen.

 • Ballenbaden

  Ballenbad Happy Hut

  185,00 excl. BTW

  De Happy Hut is een reuze ballenbad die wordt voorzien van 7.000 ballen.

  Met zijn 5,00 bij 3,75 meter is dit een groot ballenbad geschikt tot wel 15 kinderen. In dit ballenbad kunnen kinderen veilig spelen terwijl de ouders hun doorheen de doorzichtige beschermnetten kunnen gadeslaan.

  Vooraan het ballenbad is er een kleine deuropening en een opstapje. De kinderen kunnen uren spelen in deze hut met duizenden balletjes. Dankzij de overkapping zijn zowel groot als klein beschermd tegen zonnestralen en regenweer.

 • Springkastelen

  Springkasteel Big Tiger – springkasteel 6×7

  175,00 excl. BTW

  Springkasteel Big Tiger is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in ons dierenthema in de vorm van een tijger.

  Met zijn 6,00 bij 7,00 meter is dit een klassiek springkasteel een zeer mooi springvlak, ideaal voor binnen en buiten!

  Het grote hoofd van de tijger vooraan maken dit grote springkasteel niet alleen aantrekkelijk voor kinderen maar u heeft ook meteen een eyecatcher op uw feest.

 • Hindernisbanen

  Bumpy Bunny: springkasteel met konijn

  170,00 excl. BTW

  De is zoals zijn naam doet vernoemen het springkasteel in het thema van een konijn.

  Met zijn 4,50 bij 7,30 meter heeft dit springkasteel een zeer mooi springvlak met een reuze konijn centraal als obstakel.

  Tot 15 dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust uren springen rond het schattige konijn!

 • Ballenbaden

  Ballenbad Dino met 5.000 ballen

  162,00 excl. BTW

  De Dino is een groot ballenbad die wordt voorzien van 5.000 ballen. Met zijn 4,60 bij 2,70 meter is dit een reuze ballenbad. Vooraan het ballenbad is er een opening met deur en opstapje.

  Tot wel 10 kinderen kunnen uren spelen in deze dino met duizenden balletjes. Dankzij de overkapping zijn zowel groot als klein beschermd tegen zon en regen.

 • Springkastelen

  Alligator Springkasteel 4×7

  160,00 excl. BTW

  Het Alligator springkasteel is een groot springkasteel met een ruime instap en opblaasbare zijwanden.

  Laat je vooral verrassen door de verschillende speelactiviteiten zoals een groot aanloopkussen, klimmuur, glijbaan, obstakels, doorkruipgaten.

  Met zijn 4,00 bij 6,80 meter is dit een groot springkasteel waar tot 10 kinderen verschillende uitdagingen wachten. De prachtige schilderingen zijn een streling voor het oog.

 • Springkastelen

  Springkasteel Lion – springkasteel 4×5

  160,00 excl. BTW

  Springkasteel Lion is zoals zijn naam doet vernoemen een springkasteel in ons dierenthema in de vorm van een leeuw.

  Met zijn 4,00 bij 5,00 meter is dit een klassiek springkasteel een zeer mooi springvlak, ideaal voor binnen en buiten!

  Het grote hoofd van de leeuw vooraan maken dit kleine springkasteel niet alleen aantrekkelijk voor kinderen maar u heeft u meteen een eyecatcher op uw feest.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.