Home » Verhuur Attracties » Trampolines » Bungee Trampoline

Bungee Trampoline

700,00 excl. BTW

De Bungee Trampoline is zoals zijn naam doet vermoeden een trampoline met bungy elastiek of koord waar kinderen vastgemaakt in een harnas veilig meer dan één meter kunnen springen en salto’s kunnen maken op hun individuele trampoline.

Deze attractie bestaat uit 4 verschillende trampolines inclusief 4u begeleiding en is gekend als echte blikvanger op elke kermis, braderie of event.

Met zijn 11 meter op 11 meter en 8 meter hoog is dit een grote attractie waar tot 4 kinderen tegelijk kunnen springen en tuimelingen kunnen maken. Bij het verhuur van de bungee trampoline voorzien wij ook 2 begeleiders gedurende 4u om alles veilig te laten verlopen.

Op deze trampoline kunnen de kids al hun energie kwijt en kunnen ze hun behendigheid testen op hun eigen tempo.

,

Ben je op zoek naar een trampoline te huur? Deze 4-voudige bungee trampoline is niet zomaar een ordinaire trampoline. U krijgt maar liefst 4 aparte trampolines waar tot 4 kinderen tegelijk op de attractie kunnen springen en salto’s maken. Ideaal voor op personeelsfeesten, bedrijfspresentaties, zomer- en straatfeesten en openingen van bedrijven of winkelcentra. Het is een ideale combinatie van sport en amusement omdat de kinderen zelf bepalen hoe hoog ze springen!

Omdat de deelnemer vastzit aan een bungee koord kan hij in alle veiligheid zonder bang te zijn op vallen, acrobatische capriolen uithalen. De bijbehorende gordel/harnas maakt deze 4-voudige trampoline volkomen veilig en geeft iedere deelnemer de vrijheid hoog in de lucht te springen. Voor de start worden de elastieken door middel van een lier op spanning gezet. Hierdoor kunnen de waaghalzen op een veilige manier extra hoog springen.

Met het huren van deze bungee trampoline heb je op elk evenement gegarandeerd plezier en vertier. Ook voor de toeschouwers verveelt deze attractie niet. Met onze 4 in 1 bungee trampoline bezorg je vele kinderen een onvergetelijke dag, en wie wordt hier nu niet blij van! Wij nemen de complete op- en afbouw en begeleiding voor onze rekening zodat u verder geen zorgen hebt. En bovendien profiteert u van de volgende voordelen:

Veiligheid gegarandeerd

Wij controleren en testen de trampoline regelmatig op slijtage en veiligheid. Intern zijn onze begeleiders bovendien opgeleid met veiligheids- en handelingsprocedures.

Inclusief begeleiders

Een bungee trampoline huren houdt ook in dat onze begeleiders de dag veilig laten verlopen. Naast dat het harnas op de juiste, veilige manier wordt bevestigd, bieden zij ook tips bij het springen die zorgen voor een fantastische beleving. Bij elke verhuur voorzien we 2 begeleiders gedurende 4 uur ook voor de op- en afbouw hoef je niet extra te betalen en is inclusief de huurprijs, we dienen bij aankomst direct te kunnen beginnen met de opbouw die ongeveer een uur in beslag neemt. Heeft u gedurende meer uren begeleiders nodig? Aarzel niet om ons te contacteren.

De locatie

Onze bungee trampoline is 11 bij 11 meter en 8 meter hoog. Houdt bij de plaats dus rekening met voldoende vrije ruimte, ook aan de bovenkant zodat kinderen nooit tegen bijvoorbeeld een tak van een boom kunnen springen. De plaats dient tevens mogelijk vlak te zijn en er dient een stroomaansluiting (220 Volt) aanwezig te zijn.

De juiste installatie

En wanneer u bij ons een bungee trampoline huren gaat, dan zorgen wij dat alles wordt verzorgd. Bij een bungee trampoline huren hoort namelijk ook de levering, een professionele, op- en afbouw en transport. Een bungee trampoline huren is een all inclusive formule.

De deelnemers

De kinderen die van deze attractie gebruik kunnen maken dienen tussen de 15 en 85 kilogram te wegen, de begeleiders wilt graag zo veel mogelijk kinderen blij maken maar kan kinderen die te klein of te zwaar zijn dus weigeren in verband met de veiligheid. Er kunnen steeds 4 kinderen tegelijk springen op onze bungee trampoline die om de 5-10 minuten gewisseld worden. Er kunnen dus tussen de 24 en 48 kinderen per uur gebruik maken van de attractie.

 •   Afmetingen:
 B 11 m x L 11 m x H 8 m
 •   Breedte: 
1100 cm
 •   Lengte: 1100 cm
 •   Hoogte: 800 cm
 •   Aantal personen: 
maximaal 4
 •   Leeftijdsindicatie: 7-17 jaar
 •   Dak:
 neen
 •   opstarttijd:
 60 min.
 •   Gebruik binnen/buiten: Binnen & Buiten op een vlakken ondergrond
 •   Begeleiding: Ja, 2 begeleiders voor 4 uur inclusief huurprijs
 •   Oppervlakte:
 121 m²
 •   Glijbaan: ja
 •   Thema: sport
Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.