Trampolines

Home » Verhuur Attracties » Trampolines

bungee kinder trampoline huren

Een trampoline huren is op ieder kinderfeestje zonder twijfel een fantastische keuze! Alle kinderen houden van lekker springen en zelfs salto’s maken. Logisch dat een trampoline een favoriete attractie is bij zowel groot als klein.

Wie kan er het hoogst springen en wie kan de gekste sprong maken? Op de trampolines van DobbyFun attractieverhuur kunnen kinderen zich veilig wagen aan allerlei acrobatische toeren. Alle trampolines hebben een zachte stootrand en het springgedeelte is afgeschermd zodat kinderen veilig kunnen genieten van al dat springplezier.

Allerlei soorten trampolines huren

Wij hebben de leukste trampolines in ons assortiment. Zeker voor wie op zoek is naar een trampoline die uniek is voor onder andere een kinderfeestje is DobbyFun het juiste adres! Kies bijvoorbeeld voor de bungee trampoline en je krijgt 4 trampolines in één keer! Voor je het weet staan er 4 trampolines klaar voor ultiem springplezier!

100% veilig met onze begeleiders

Voor groot springplezier huur je een trampoline voor de kinderen. Maar daarnaast wil je het ook veilig houden. Zelf al halen de kinderen acrobatische toeren en sprongen uit, onze attracties zijn 100% veilig.

Zo bieden we bij bepaalde attracties ook ervaren begeleiders die een oogje in het zeil houden en de attractie ook bedienen. Ze geven ook de juiste instructies aan de kinderen zodat ze veilig kunnen springen!

Trampolines te huur in ons assortiment

Product Filter

Toont het enige resultaat

 • Speciale Attracties

  Bungee Trampoline

  700,00 excl. BTW

  De Bungee Trampoline is zoals zijn naam doet vermoeden een trampoline met bungy elastiek of koord waar kinderen vastgemaakt in een harnas veilig meer dan één meter kunnen springen en salto’s kunnen maken op hun individuele trampoline.

  Deze attractie bestaat uit 4 verschillende trampolines inclusief 4u begeleiding en is gekend als echte blikvanger op elke kermis, braderie of event.

  Met zijn 11 meter op 11 meter en 8 meter hoog is dit een grote attractie waar tot 4 kinderen tegelijk kunnen springen en tuimelingen kunnen maken. Bij het verhuur van de bungee trampoline voorzien wij ook 2 begeleiders gedurende 4u om alles veilig te laten verlopen.

  Op deze trampoline kunnen de kids al hun energie kwijt en kunnen ze hun behendigheid testen op hun eigen tempo.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Belangrijke Mededeling 📢

Beste bezoeker, Wegens medische redenen zijn wij genoodzaakt om tijdelijk geen attracties te verhuren.

Onze excuses voor het ongemak.

We hopen zo snel mogelijk weer tot uw dienst te staan.

Hartelijk dank voor uw begrip.